Főoldal Előzetesek A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! új előzetesében az új Fekete Párduc, Namor és Vasszív is bemutatkozik
ElőzetesekBREAKING

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! új előzetesében az új Fekete Párduc, Namor és Vasszív is bemutatkozik

Azt azonban még mindig titkolják a videóban, hogy ki az új Fekete Párduc.

166

A jegyek már kaphatók, a Marvel Studios pedig egy epikus új trailert és posztert mutatott be a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című folytatáshoz, amelyben a Marvel Moziverzum új Fekete Párducát; Namort, a Torpedót; Vasszívet és még sok más karaktert láthatunk.

A mai nappal már megvásárolhatjuk a jegyeket a Fekete Párduc közelgő folytatására. A második részben visszatérünk Vakanda királyságába, amikor egy új fenyegetés bukkan fel a Talokan nevű rejtett tenger alatti nemzetből. Ebből az alkalomból egy fantasztikus új trailert és plakátot kaptunk a filmhez, amely többet elárul arról, hogy mi vár ránk novemberben.

A trailer elején sokkal többet tudunk meg Namorról, a Torpedóról, aki teljes dühét szabadjára engedi Vakandán. Vasszív is szerepel a videóban, de tiszta képet nem kaptunk az új hősről, csak néhány képkockán láthatjuk, amint akcióba lendül. A legnagyobb meglepetést azonban a végére tartogatjuk: az MCU új Fekete Párducát teljes pompájában felfedték. Bár a trailer nem erősíti meg, egyértelmű, hogy ez Shuri öltötte magára a gúnyát, és abszolút vadul néz ki. A Marvel Studios egy kicsit sokáig várt ezzel a leleplezéssel, hiszen már LEGO szettekben és promóciós képeken is látható volt, de hivatalosan még most sem mondták ki, hogy T’Challa testvére lett Vakanda új védelmezője.

A Marvel Studios új filmjében, a FEKETE PÁRDUC 2.-ben Ramonda királynő, Shuri, M’Baku, Okoye és a Dora Milaje azért küzdenek, hogy megvédjék országukat a világhatalmak beavatkozásától T’Challa király halálát követően. A vakandaiak számára új fejezet nyílik a történelemben, hőseik pedig Nakia és Everett Ross segítségével új ösvényt jelölnek ki a királyság számára, amiben szerepet játszik Namor is, a titkos vízalatti nép vezetője.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! november 11-én érkezik a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.