Főoldal Filmek A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! új előzetese után Ryan Coogler az új Fekete Párducról és Namor szárnyairól beszélt
Filmek

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! új előzetese után Ryan Coogler az új Fekete Párducról és Namor szárnyairól beszélt

Chadwick Boseman halála után a rendező majdnem felhagyott a rendezéssel.

167
Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!

A Marvel Studios végre bemutatta a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! új előzetesét tegnap délután, egyidőben azzal, amikor elindították a jegyvásárlást a novemberi filmre. A trailer után Ryan Coogler hosszasan beszélt a trailer néhány sokat emlegetett aspektusáról, köztük például az új Párducról, aki a videó végén szó szerint berobban.

Ryan Coogler rendező bevallotta, hogy Chadwick Boseman halála után fontolgatta, hogy kiszáll a projektből – most az Entertainment Weeklyvel folytatott beszélgetése során sorra vette az előzetes legérdekesebb pillanatait. A legnagyobb beszédtéma természetesen az a nő (akit a trailer utolsó képkockáján látunk), aki T’Challa halála után Fekete Párduc bőrébe bújik majd. Shuri tűnik a legbiztosabb tippnek, de vannak más lehetőségek is (például Nakia), és Coogler még most sem volt hajlandó elárulni, kit rejt a maszk – bár a LEGO szettnek köszönhetően erre már választ kaptunk múlt héten.

Meg kellett találnom a módját, és úgy éreztem, hogy képes vagyok továbbmenni, és hogy a Fekete Párduc családunk át tudja vészelni ezt. Elkezdtem kidolgozni egy olyan filmet, ami tartalmazta annak a filmnek az elemeit, aminek írásával éppen végeztünk, de olyan témákat is felhasználtam, amiket azok az emberek is elő tudtak adni és végre tudták hajtani, akiknek pont annyira fájt [Boseman elvesztése], mint nekem.

Ryan Coogler

A folytatásban egy olyan karaktert is megismerhetünk majd, akire a Marvel rajongói már régóta vártak Namor, a Torpedó személyében, és az új teaserben először láthatjuk, ahogy a karakter meglehetősen szokatlan módját választotta a szárnyalásnak.

Azt hiszem, az ilyen típusú filmek készítésekor furcsa dolgokat kell választanod, különben azt kockáztatod, hogy elszalasztod azt, amitől szórakoztató lesz. Nagyon egyedi vonásai vannak, és olyan dolgok, amelyek nem feltétlenül illenek össze. Nyilvánvalóan tud víz alatt lélegezni, de a bokáján vannak ezek a kis szárnyak. Hegyes fülei vannak, és alsónadrágban járkál. Ez mind viccessé teszi.

Ryan Coogler

A filmben bemutatkozik Riri Williams, azaz Vasszív is, aki “hihetetlen intellektusával a néhai Tony Stark nyomdokaiba lép”. “A film sok mindennel foglalkozik, de az egyik ilyen – olyan emberek, akik ellentétben állnak, de van egy szál hasonlóság közöttük” – magyarázza Coogler. “Ebben a filmben láthatjuk, ahogy Shuri találkozik valakivel, akivel van néhány közös vonása, de ugyanakkor nagyon-nagyon különböznek is.”

A Marvel Studios új filmjében, a FEKETE PÁRDUC 2.-ben Ramonda királynő, Shuri, M’Baku, Okoye és a Dora Milaje azért küzdenek, hogy megvédjék országukat a világhatalmak beavatkozásától T’Challa király halálát követően. A vakandaiak számára új fejezet nyílik a történelemben, hőseik pedig Nakia és Everett Ross segítségével új ösvényt jelölnek ki a királyság számára, amiben szerepet játszik Namor is, a titkos vízalatti nép vezetője.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! november 11-én érkezik a mozikba.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.