x
Close


Közelgő események

Filmek

A Fekete Özvegy színésze, Olivier Richters megerősítette, hogy karaktere volt a MCU első mutánsa

Ursa Major nevű karakter az első mutáns a Marvel Moziverzumban.

A Fekete Özvegy színésze, Olivier Richters megerősítette, hogy karaktere volt a MCU első mutánsa
  • PublishedJuly 16, 2021

A színész közösségi oldalán erősítette meg, hogy karaktere valójában a Téli Gárda néven ismertté vált csoport egyik tagja, ő volt az a Ursa Major, aki a képregényekben olyan mutáns képességgel rendelkezik, hogy hatalmas medvévé tud változni. Ezzel pedig a Marvel Studios bemutatta az első mutánst a filmvásznon a 20th Century Fox felvásárlása óta?

A Fekete Özvegy című filmben a karakterrel abban a jelentben találkozunk, amikor Natasha (Scarlett Johansson) és Yelena (Florence Pugh) úgy döntenek, hogy kiszabadítják Alekszij Sosztakovot (David Harbour) a börtönből. A Vörös Őr és néhány cellatársa éppen szkanderben teszik próbára erejüket, amikor Alexi csak Ursa néven említ egy hatalmas férfit, akinek végül eltöri a csuklóját. Olivier Richters most megerősítette közösségi oldalán, hogy a karaktere valójában Ursa Major volt.

Bár a film ezt így soha nem mondják ki, de Richters úgy vélte, hogy itt az ideje elújságolni a rajongóknak, s ezzel hivatalosan ő lett az első olyan mutáns, aki megjelent a Marvel Moziverzumban.

Gyakorlatilag igaza van, de csak azért, mert Major a képregényekben egy mutáns karakter, ez még nem jelenti azt, hogy Ursa a filmvásznon is ugyan azt a karaktert jelenti. Ezt nem lehet hivatalosan kijelenteni addig, amíg a stúdió nem dönt úgy, és a dolgok állása szerint Deadpool lehet az, akit elsőként elismernek majd. Ugyanakkor ha a Marvel Studios úgy döntene a jövőben, hogy filmet forgat a Téli Gárdáról, akkor jó eséllyel viszontláthatjuk Ursát.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.