x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A Fekete Özvegy-filmben kellett volna feltűnnie A Sólyom és a Tél Katonája meglepetésvendégének

Sajnos megkavarták a paklit, nem úgy jönnek a lapok, ahogy eltervezték.

A Fekete Özvegy-filmben kellett volna feltűnnie A Sólyom és a Tél Katonája meglepetésvendégének
  • PublishedApril 17, 2021

A nagy volt a titkolózás A Sólyom és a Tél Katonája 5. rész előtt, hogy melyik karaktert látjuk majd a finálé előtt. Sokan abban bíztak, hogy Chris Evans legendás szerepében tér vissza, s a Bosszúállók: Végjáték után Amerika Kapitányt újra látjuk, de nem ez történt. Helyette egy titokzatos női gonosztevőről rántották le a leplet, aki állítólag először a Fekete Özvegy-filmben kapott volna szerepet.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoiler olvasható.

Miután John Walker elbukott az 5. rész végén, Julia Louis-Dreyfus által megformált titokzatos karakter feltűnik, s segítséget próbál nyújtani az aktuális Amerika Kapitánynak, abban a reményben, hogy később szövetségesek lesznek. Contessa Valentina Allegra de Fontaine néven mutatkozik be, ismertebb nevén Madame Hyra. A karakterről röviden azt kell tudni, hogy korábban a S.H.I.E.L.D. ügynök volt, kavart Nick Furyval is, majd a Titkos Háború idején átállt az ellenséghez, s csatlakozott a magukat Leviatánnak hívó szovjet kémcsoporthoz.

A bemutatkozás után sokakban felmerült a kérdés, hogy egy orosz kémet miért ebben a sorozatban mutatták be, amikor tökéletes alkalom lett volna a Fekete Özvegyben bemutatni. De a COVID teljesen átírta a Marvel Moziverzum 4. fázis menetrendjét. Eredetileg a Fekete Özvegy-filmmel nyitott volna a következő fázis 2020. május 1-jén, majd nyáron követte volna A Sólyom és a Tél Katonája.

Ez is azt erősíti, hogy a vendégszereplő korábban mutatkozhatott volna be. A Vanity Fair értesülései szerint valóban az volt a terv, hogy az egy évvel korábban műsorra tűzött filmben mutatkozott volna be a karakter. Már csak azért is lett volna érdekesebb, mert így többet megtudtunk volna a karakter háttér-történetéről, mielőtt találkozott Walkerrel, így azonban sokkal titokzatosabb. Még nem tudjuk, hogy a 4. fázis mit tartogat ennek a női gonosztevőnek, a finálé és a Fekete Özvegy után okosabbak leszünk.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.