Főoldal Előzetesek A Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore teaser előzetese felfedte, milyen lesz Mads Mikkelsen Gellert Grindelwald szerepében
Előzetesek

A Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore teaser előzetese felfedte, milyen lesz Mads Mikkelsen Gellert Grindelwald szerepében

Gellert Grindelwald egy újabb alakját ismerhetjük meg a folytatásban.

459

A Warner Bros. a napokban bemutatta a Legendás állatok franchise harmadik részének első teaser előzetesét. A Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore címre keresztelt folytatásban amellett, hogy visszavisz minket Roxfortba, bemutatják nekünk, milyen lesz Mads Mikkelsen Gellert Grindelwald szerepében, miután Johnny Depp nem tér vissza, őt ugyanis a stúdió kirúgta az Amber Heard ellen folytatott jogi vitái miatt.

Nem kellett sokáig várnia, hogy a Harry Potter franchise spinoffjának beharangozott Legendás állatok és megfigyelésük című filmtől megérkezzünk a fősodor legnagyobb varázslóihoz. Newt Scamanderről átkerül a reflektorfény a Harry Potter-filmekből is megismert legnagyobb és leghíresebb varázslóira, ahogy erre az előző, illetve a következő rész címe is utal.

A Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, azaz magyarul Dumbledore titkai 2022. április 15-én kerül a mozikba, az első teljes hosszúságú trailer pedig hétfőn érkezik. Addig azonban kaptunk egy rövid kis ízelítőt abból, hogy mi vár ránk a harmadik részben. Az alábbi videó visszavisz minket a Roxfortba, és megmutatja, hogy milyen lesz Mads Mikkelsen által alakított gonosztevő. Newt természetesen továbbra is a történet része marad, és úgy tűnik, hogy újabb fantasztikus szörnyeket kapunk.

“Albus Dumbledore professzor tudja, hogy a nagyhatalmú sötét varázsló, Gellert Grindelwald arra készül, hogy átvegye a varázsvilág irányítását” – olvasható a film hivatalos szinopszisában. “Mivel egyedül képtelen megállítani őt, megbízza Newt Scamander varázslót, boszorkányt és egy bátor mugli péket, hogy vezesse a varázslókból, boszorkányokból és egy bátor mugli pékből álló rettenthetetlen csapatot egy veszélyes küldetésen, ahol régi és új szörnyekkel találkoznak, és összecsapásba kerülnek Grindelwald fokozatosan növekvő híveinek seregével. De vajon meddig maradhat Dumbledore a háttérben, amikor ilyen nagy a tét?”

Mikkelsen oldalán Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law, Jessica Williams és Callum Turner szerepel. A rendezői székben visszatér David Yates, a forgatókönyvet pedig maga a Harry Potter-szerző J. K. Rowling és Steve Kloves írta.

A filmet eredetileg 2022. július 15-én tervezték bemutatni, azonban három hónappal előrébb hozták a premiert, így már 2022. április 15-én jegyet válthatunk a Legendás állatok 3. részére.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Indiana Jones és a sors tárcsája
BREAKINGFilmkritikák

Indiana Jones és a sors tárcsája kritika

Indiana Jones visszatér a mozikba, és megérte 15 évet várni rá?

Indiana Jones 5
Filmek

Az Indiana Jones 5. legújabb fotóján Mads Mikkelsen aljas gonosztevőjét vehetjük szemügyre

A dán színész Vollert, a NASA-nak dolgozó aljas ex-nácit fogja alakítani.