A Doom 2 szörnyei is visszatérnek a Doom Eternal-ban

Klasszikus Doom karakterek köszönnek vissza az új szörnyek mellett.

Klasszikus Doom karakterek köszönnek vissza az új szörnyek mellett.

A Doom Eternal csakúgy mint a 2016-os Doom, egy csomó, már korábban megismert karaktert, szörnyet és helyszínt hoz vissza a széria korábbi epizódjaiból. Az id Software-nek van is mihez nyúlnia, igen termékenyek voltak az évek során. Egy Noclip interjúban, a játék rendezőjét, Hugo Martin-t faggatták a karakterek készítéséről.

A klasszikus Pain Elemental, a Arachnotron és a Hellified Soldier is visszatér. Ezek bizony kellően megújulva, a mai kor pokolfajzatainak megfelelő külsővel és harci stílussal törnek életünkre.
De érkezni fognak teljesen új ellenfelek is, mint például a Carcass. Az ellenfél, a rakétavetőt túl sokat használó játékosoknak fog kellemetlen perceket okozni, ugyanis olyan válaszfalat fog elénk vetni, ami miatt a rakéta minket sebez, ahelyett, hogy célba érne. De lesz itt még Doom Hunter, Marauder és Whiplash nevezetű szörny is, ahogy azt a fenti videóban láthatjuk is.
A játékra már nem kell sokat várnunk, ugyanis 2020. március 20-án újra rászabadíthatjuk főhősünket a megszálló, sátáni lényekre.

Total
1
Shares
Previous Article
The Walking Dead

A The Walking Dead széria készítője elárulta, hogy mi okozta a zombi apokalipszis kitörést?

Next Article

Visszatér a Patapon 2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!