Wide Screen
Image default
Játékok

A Doom 2 szörnyei is visszatérnek a Doom Eternal-ban

Klasszikus Doom karakterek köszönnek vissza az új szörnyek mellett.

A Doom Eternal csakúgy mint a 2016-os Doom, egy csomó, már korábban megismert karaktert, szörnyet és helyszínt hoz vissza a széria korábbi epizódjaiból. Az id Software-nek van is mihez nyúlnia, igen termékenyek voltak az évek során. Egy Noclip interjúban, a játék rendezőjét, Hugo Martin-t faggatták a karakterek készítéséről.

A klasszikus Pain Elemental, a Arachnotron és a Hellified Soldier is visszatér. Ezek bizony kellően megújulva, a mai kor pokolfajzatainak megfelelő külsővel és harci stílussal törnek életünkre.
De érkezni fognak teljesen új ellenfelek is, mint például a Carcass. Az ellenfél, a rakétavetőt túl sokat használó játékosoknak fog kellemetlen perceket okozni, ugyanis olyan válaszfalat fog elénk vetni, ami miatt a rakéta minket sebez, ahelyett, hogy célba érne. De lesz itt még Doom Hunter, Marauder és Whiplash nevezetű szörny is, ahogy azt a fenti videóban láthatjuk is.
A játékra már nem kell sokat várnunk, ugyanis 2020. március 20-án újra rászabadíthatjuk főhősünket a megszálló, sátáni lényekre.

Még több a témában...

Már elérhető a Street Fighter V: Champion Edition

Fonyódi Dávid

Új hírek a Session-ről

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Dreams

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon