Főoldal Filmek A Doctor Strange 3. sztorija vezetheti fel a következő két Bosszúállók-filmet
Filmek

A Doctor Strange 3. sztorija vezetheti fel a következő két Bosszúállók-filmet

Doctor Strange lehet az MCU egyik központi szereplője a folytatásban.

41
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Ha hihetünk egy új pletykának, akkor a Marvel Studios arra készül, hogy a Doctor Strange 3. vezeti majd fel a következő két Bosszúállók-filmet, ugyanis a most megjelent pletyka szerint a 2014 és 2015 között futó Time Runs Out képregényt fogják adaptálni a filmvászonra.

Talán a Doctor Strange az őrület multiverzumában nem tudott megfelelni sok rajongó magas elvárásának, de a folytatás így is fontos fejezete volt a Multiverzum-sagának. Amellett, hogy végigkövethettük az egykori legfőbb varázslót egy sor alternatív valóságon keresztül, a film befejezése még őrültebb kalandokat ígért a folytatásra. A képregényrajongóknak nem kell bemutatni, hogy mi történik akkor, amikor két valóság összeütközik, és végül mindkettő elpusztul, na valami hasonlóra lehet számítani a folytatásban is.

A film stáblista alatti jelenetében Clea (Charlize Theron) megérkezett a Föld-616-ra, hogy Strange segítségét kérje az invázió megállításában, amit a Titkos Tanok mestere okozott. A The Cosmic Circus azt állítja, hogy a Doctor Strange 3. ezt a történetet viszi majd tovább, és a Marvel Comics Time Runs Out történetének elemeit fogja adaptálni.

A folytatás várhatóan ott veszi majd fel a vonalat, ahol a Doctor Strange az őrület multiverzumában véget ért: Strange csatlakozik egy The Black Priests nevű csoporthoz. Clea tagja a multiverzális szervezetnek, főhadiszállásuk pedig az elpusztított univerzumok nagy semmijében lesz, ami két halott univerzum terében született, miután az invázió elpusztította azokat.

Onnan megtudjuk, hogy a Multiverzum a torzulások után haldoklik. Fogadni mernénk rá, hogy nemcsak Strange okolható, hanem Kang, a Hódító és számos variánsa felelős ezért. Ez azt jelenti, hogy a franchise harmadik rész egyben felvezetné a következő két Bosszúállók-film történetét, valamint feltárná, hogy milyen nagy fenyegetést jelent Strange a tágabb Multiverzumra nézve. Az említett képregény azzal végződött, hogy a Föld-616 és a Föld-1610 pillanatokra volt attól, hogy összeütközzenek, és Doctor Doom egy új Battleworld valóságot akart létrehozni. Erről megint sok pletykát olvashattunk már, hogy a háttérben valójában Doctor Doom irányítja a szálakat.

Hivatalosan még nem jelentették be a Doctor Strange 3. részét, és Bob Iger kijelentésének sem hunyhatunk szemet, vagyis nem feltétlenül kell harmadik vagy negyedik részt forgatni az MCU karaktereiről, miután A Hangya és a Darázs: Kvantumánia és a Thor: Szerelem és mennydörgés minden tekintetben alulteljesített.

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Taika Waititi üzent azoknak, akik a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt kritizálták

Buta, unalmas és nagyon gyerekes volt a Thor: Szerelem és mennydörgés.