Főoldal Filmek A Disney+ Vasszív sorozata leplezheti le Bosszúállók Torony új tulajdonosát
Filmek

A Disney+ Vasszív sorozata leplezheti le Bosszúállók Torony új tulajdonosát

Végre választ kaphatunk erre az évek óta tartó kérdése: kinek a kezébe került a Bosszúállók Torony?

559
Bosszúállók Torony
Forrás: Marvel Studios

A rajongók évekig találgattak arról, hogy a Pókember: Hazatérés című filmben ki vásárolta meg az egykori Stark Tornyot, ami később Bosszúállók Torony lett. Sajnos eddig nem kaptak választ, hogy ki vehette meg a Bosszúállók Tornyát, és valószínűleg nem az, akire a legtöbben számítottatok (azaz Osborn).

A Pókember: Hazatérés című filmben megtudtuk, hogy Tony Stark úgy döntött, eladja a Bosszúállók Tornyot. A rajongók évek óta találgatnak arról, hogy ki vásárolta meg a nevezetességet, a Kingpin-től kezdve a Kang, a Hódító variánsán át a Fantasztikus Négyesig mindenkinek a neve megfordult a sok pletyka között, de máig nem kaptunk választ.

A Marvel Studios eddig kerülte a válaszadást, sőt, egyenesen titkolták a rajongók elől, hiszen egyik későbbi produkcióban sem láttuk az épületet, holott több olyan film és sorozat is forgott a Nagy Almában, de messze elkerülték ezt az épületet. Most viszont a The Cosmic Circus talán megoldotta a rejtélyt, mivel arról számolnak be, hogy a Disney+ Vasszív sorozata mindent elárul.

Abban a sorozatban a mágia és a tudomány ütközik egymással, amikor Riri Williams szembetalálja magát a Csuklyás gonosszal, és korábban már arról is hallottunk, hogy a Disney+ sorozatában Mephisto fogja mozgatni a szálakat, egyelőre ismeretlen okokból. Ezzel együtt a Marvel Moziverzum ördöge egyben a Bosszúállók Torony új tulajdonosa is.

Az oldal kitér arra is, hogy Mephisto emberi alakja a Pókember: Hazatérés eseményei alatt vásárolta meg az épületet Vasembertől, és a feltételezések szerint rajong a technológiáért. Nem tudjuk, miért, de hogyan lehetne jobban káoszt okozni és lelkeket szerezni, mint úgy, hogy üzleteket köt az ipar titánjaival, akik bármire hajlandóak a sikerért és a gazdagságért? Továbbá még arról is írnak, hogy “Mephisto személyisége a készülő Vasszív-sorozatban főként egy emberi, üzleti öltözékű egyén lesz, a kómikus démoni alakja csak a sorozat bizonyos részeiben jelenik meg”.

Hivatalosan még nem jelentették be, kezeljük továbbra is pletykaként, hogy Mephisto szerepelni fog a készülő sorozatban, és állítólag Sacha Baron Cohen kapta a szerepet, és a tavaly kiszivárgott promóciós képeken lehetett először megnézni, hogyan fog kinézni a démon.

Nehéz megjósolni, hogy mi vár a hősökre, mivel a Marvel Moziverzumban jelenleg annyi minden történik, hogy már nem tudjuk követni az eseményeket. Néhány hete a Daredevil: Born Again forgatási fotói kavarták fel az állóvizet, hogy mire készül Kingpin, de Valentina Allegra de Fontaine törekvése is érdeke, hogy felállítson egy saját, antihősökből álló szupercsapatot, és akkor még nem eset szó a Multiverzum őrületéről. Ember legyen, aki megjósolja, hogy ebben a nagy felfordulásban milyen szerepet kap Mephisto.

Bosszúállók Torony
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.