Close


Közelgő események

Sorozatok

A Daredevil: Born Again forgatási fotói megerősíteni látszanak egy friss pletykát arról, hogy mire készül a Kingpin

Több pletyka is napvilágot látott már Wilson Fisk szerepével kapcsolatban.

A Daredevil: Born Again forgatási fotói megerősíteni látszanak egy friss pletykát arról, hogy mire készül a Kingpin
  • PublishedMay 11, 2023

Új fotók készültek a Daredevil: Born Again New York-i forgatásán, amelyek némi súlyt adnak a legújabb pletykáknak, miszerint Vincent D’Onofrio által alakított bűnözőkirály a sorozatban minden eddiginél nagyobb hatalomra akar szert tenni.

Míg a Daredevil: Born Again cselekményét többnyire titok övezi, egy ideje már keringenek olyan pletykák, hogy Wilson Fisk a Disney+ sorozatában akár New York polgármesterévé is válhat, akárcsak a Marvel kockásaiban. A képregényekhez hasonlóan a Vezér azzal a céllal tér vissza a képernyőre, hogy minden korábbinál nagyobb hatalma lesz, és így lecsaphat a Fenegyerekre vagy a Pókemberre, és úgy nagy általánosságban a szuperhősökre. A Daredevil forgatásán készült képeken Vincent D’Onofrio látható, miközben rajongókkal pózol, és egy amerikai zászlós kitűzőt visel a ruháján.

Ez megszokott dolog azoknál, akik az Egyesült Államokban indulnak a választásokon, és nem ez az első alkalom, hogy a sorozat forgatásán készült fotókon a gonosztevő törekvéseire utalnak. A Times Square-en a statisztákat Fisket támogató ruházatban látták, míg az ikonikus nevezetesség LED-képernyőin olyan fázisokat hirdettek, mint “A választás a jó és a gonosz között”.

Miközben Fisk a polgármesteri címre hajt, addig Ross tábornok az Ovális Irodát vette célba az Amerika kapitány: Új világrend című filmben. Ebből egy másik teória született, amennyiben ugyanis Ross átváltozik a Vörös Hulkká, akkor valakit ki kell nevezni az Egyesült Államok elnökévé, és itt jöhet képbe Wilson Fisk.

Ez a feje tetejére állítaná az MCU-t, és már az is elég, ha a Kingpin lesz a Nagy Alma polgármestere, ami megmagyarázza azokat a pletykákat, amelyek szerint a Fenegyerek csatlakozik Pókemberhez a már megerősített negyedik részben. Erről a Marvel Studios és a Sony Pictures még nem adott ki semmi információt.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.