Főoldal BREAKING A Disney megmutatta, hogy néz ki Rachel Zegler Hófehérke szerepében
BREAKINGFilmek

A Disney megmutatta, hogy néz ki Rachel Zegler Hófehérke szerepében

Nagyon eltolták a Hófehérke bemutatóját, cserébe itt az első hivatalos kép Rachel Zegler hercegnőjéről.

788
Rachel Zegler
Forrás: CNN

Múltkor már kaptunk egy képet a film hivatalos portékájából, amely árulkodott Hófehérke élőszereplős formájáról, most viszont a Disney hivatalosan is lerántotta a leplet, ahogy Rachel Zegler az ikonikus Disney-hercegnővé alakul, és még a hét törpét is megmutatták. De van egy szomorú hír is, a stúdió nagyon eltolta a premiert.

A feldolgozást eredetileg 2024. március 22-én szerette volna bemutatni, de csak 2025. március 21-én válthatunk jegyet rá. Zegler játssza Hófehérkét, Gal Gadot pedig a Gonosz Királynőt. A Vadász szerepében Ansu Kabia, Andrew Burnap pedig egy új karaktert, Jonathant alakítja. A Hét törpét a remake kedvéért újragondolták, és Zegler szavai alapján ez az új változat nem a romantikus mellékszálra fókuszál majd, hanem magára a címszereplőre, ahogy vezető karakterré válik, amire az apja bátorította.

Az eredeti film, a Hófehérke és a hét törpe 1937-ben került a mozikba, és ez volt a Disney első nagyjátékfilmje a filmszínházakban. Több mint 85 évvel később a remake mögött álló színészek és a kreatív csapat ígérete szerint a rajzfilm legújabb feldolgozása a mai kor szellemében készült.

Hófehérke
Forrás: Disney

Zegler játszotta Maria szerepét Steven Spielberg 2021-es, a klasszikus musical, a West Side Story adaptációjában, ami a színész-énekesnő számára áttörést jelentett. Ezt követően a Shazam! Az istenek haragja című filmben is feltűnt, legközelebb pedig Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók című előzményfilmben játssza a főszereplőt jövő hónapban.

Marc Webb (A csodálatos Pókember) rendező Hófehérke-tervéről valójában nem sok mindent árultak el, bár azt tudjuk, hogy a forgatókönyvet a Barbie rendezője, Greta Gerwig és a drámaíró Erin Cressida Wilson írta.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Walt Disney Studios
Filmek

Meghackelték a Disney-t, összesen 1 TB adatot loptak el

Már szivárogtatják a Disney-től ellopott adatokat.

Az ördög Pradát visel
Filmek

A Disney elkészíti Az ördög Pradát visel folytatását

Visszatérhetünk Meryl Streep oldalán a divat világába.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

George Lucas is ad tanácsokat a Star Wars: Új Jedi Rend rendezőjének

Rey az új Jedi Akadémia létrehozásán fáradozik majd.