Főoldal Filmek A Disney egyszerre dolgozik a Jégvarázs 3. és 4. részén
Filmek

A Disney egyszerre dolgozik a Jégvarázs 3. és 4. részén

A Jégvarázs több folytatásán is dolgozik a Disney.

201
Jégvarázs 2.
Forrás: Disney

Bob Iger a Disney nyugdíjazott elnök-vezérigazgatója elárulta, hogy a stúdió dolgozik a korábban bejelentett Jégvarázs 3. mellett a negyedik részen is. A franchise első részét 2013-ban mutatták be, nagy sikert arattak az Oscar-díjjal együtt, majd 2019-ben érkezett a folytatás. A Disney még év elején erősítette meg, hogy a nagy sikerű rajzfilm folytatása fejlesztés alatt áll számos más projekt mellett.

“Már készül a Jégvarázs 3., és lehet, hogy lesz negyedik rész is” – mondta a Disney vezérigazgatója csütörtökön a Good Morning America reggeli beszélgetős műsorában. –“De ezekről a filmekről most nem sokat tudok mondani. Jenn Lee [rendező], aki az eredeti Jégvarázsért és a folytatásért felelt, keményen dolgozik csapatával a Disney animációs cégnél nem egy, hanem tulajdonképpen két történeten”.

A Jégvarázs dalszerzői, Kristen Anderson-Lopez és Robert Lopez új dallamokkal térnek vissza, erősítette meg Anderson-Lopez később a közösségi médiában. “Hát, egy ideje csendben voltam itt” – írta. –“De igen, igaz a hír.”

Iger a Disney hongkongi vidámparkjában járt, ahol a World of Frozen megnyitóünnepségén tartózkodott, amikor bejelentette a hírt. Az attrakcióban a vendégek nemcsak Olaffal, Annával és Elzával találkozhatnak, hanem éttermekben is vacsorázhatnak, és sétálhatnak az Arendelle misztikus világát idéző utcákon.

A Disney-parkjainkban évek óta felépítjük ezeket a nagy, magával ragadó világokat. Lényegében ezek a legnagyobb történeteink fizikai értelemben… És természetesen a Jégvarázs az egyik legértékesebb franchise-unk, ezért úgy gondolom, hogy ez a hely, ahol a rajzfilm játszódik, pont megfelelő. Ez egy fantasztikus földrész, amely lehetővé teszi, hogy az emberek elmerüljenek a Jégvarázs történetében, és kapcsolatba lépjenek a film összes nagyszerű szereplőjével.

Bob Iger

A Jégvarázs 2. része 1,45 milliárd dollárral továbbra is minden idők legnagyobb animációs filmje, bár az eredeti sem volt rossz 1,33 milliárd dollárral. Az Anna és Elza testvérek (Kristen Bell és Idina Menzel hangján) kalandjairól szóló filmek nemcsak kasszát robbantottak világszerte, de olyan közismert dalokat is köszönhetünk nekik, mint a Let It Go és a Do You Want to Build a Snowman?, valamint egy Broadway-musicalt is.

Jégvarázs 2.
Forrás: Disney
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...

The Walt Disney
Filmek

A Disney 100. születésnapja alkalmából nagyszabású kampányra készül

A Kívánság című filmmel kezdetét vette a Disney ünnepi kampánya.

Rachel Zegler
BREAKINGFilmek

A Disney megmutatta, hogy néz ki Rachel Zegler Hófehérke szerepében

Nagyon eltolták a Hófehérke bemutatóját, cserébe itt az első hivatalos kép Rachel...