Fekete Özvegy

A Disney egyelőre nem fontolgatja, hogy a Disney+ legyen a Fekete Özvegy elsődleges platformja, de három másik filmnél igen

A mozikban szeretnék bemutatni a Fekete Özvegyet.

Úgy tűnik, hogy a Marvel rajongóknak egy darabig még várniuk kell a filmre, hiszen a Disney perpillanat nem számol azzal a lehetőséggel, hogy a Disney+ streamingszolgáltató legyen a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy elsődleges platformja. A filmet a tervek szerint 2021. május 7-én fogják bemutatni a mozikban.

Csütörtök reggelre kiderült, hogy a Warner Bros. nem húzza tovább a Wonder Woman 1984 bemutatóját, és december 25-én egyszerre mutatják be a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón. Az eset után többekben felmerült a kérdés, hogy a Disney követni fogja-e a Warner mintáját? Az online bemutatásra már láttunk példát, hiszen a Mulan élőszereplős feldolgozást nyár végén PVOD-formában (azaz online premier formátumban) és a mozikban is elérhetővé tette a mikiegeres cég.

Mivel a járvány továbbra is nagy pusztítást okoz a világban, és ez hatással van a nagy stúdiók alkotásaira. A Deadline úgy tudja, hogy a Disney nem vette fontolóra, hogy a Disney+-on mutassák be a Fekete Özvegyet, még mindig a mozikban szeretnék bemutatni. A lapnak számos névtelen forrás elárulta, hogy a Pinokkió, a Pán Péter és a Szörnyella De Frász három filmet közvetlenül online fogják bemutatni, de a Fekete Özvegynél továbbra is kitartanak a mozik mellett, ugyanakkor a jelenlegi körülmények miatt nem tudják megmondani, hogy erre mikor kerülhet sor.

Tekintettel arra, hogy a Warner Bros. nem robbantott kasszát a Tenet bemutatójával nyár végén, és kissé felemásra sikerült a Mulan bemutatója is, amit online és mozikban is bemutattak, érthető, hogy a stúdió nem szeretne kockáztatni a nagy blockbusterek esetében. A Disney nemcsak külső nyomással néz szembe, hanem belsővel is. Az egyik fiatal részvényes nyomást próbál gyakorolni a cégre, hogy a Marvel Studios alkotásait is a Disney+-on kell bemutatni, hogy versenyben tudjanak maradni az olyan nagy streamingszolgáltatóval, mint a Neflix.

Total
2
Shares
Previous Article
The Last of Us

Zöld utat adott a The Last of Us élőszereplős tévésorozatnak az HBO

Next Article
Jurassic World

A T-Rexnél is nagyobb, félelmetesebb ellenféllel kerülnek szembe a Jurassic World: Világuralom főhősei

Related Posts
Wide Screen YouTube