D23 Expo

A Disney 2022 szeptemberére halasztotta a következő D23 Expo kiállítást

Jövőre is elmarad a D23 Expo.

A Disney még 2009-ben alapította meg az úgynevezett D23 Expót, kvázi a saját közönségtalálkozójukat más világhíres kiállítások példájára. Az elnevezés a Disney első betűjéből és az 1923-as évszámból fakad, ugyanis ekkor alapították a Walt Disney vállalatot. Az elmúlt néhány évben olyan nagy eseményeknek adott otthont a D23 Expo, mint a Star Wars, a Marvel-filmek és sorozatok.

Az idei expót törölni kellett a koronavírus-járvány miatt, azonban a Disney éjjel megerősítette, hogy jövőre is elmarad, és legközelebb csak 2022. szeptember 11-én rendezik meg Anaheimben. Az okot mindenki tudja, a COVID-19 vonható ezúttal is felelősségre azért, amiért le kell mondani egy rendezvényt.

Bár az esemény még nagyon messze van, majdnem egy évre, de a Disney biztosra megy, hiszen a következő év nagyon fontos lesz a vállalat életében. A 100. évfordulót ünneplik majd 2022-ben. A hivatalos közleményből kiderült, hogy a D23 Expo egy ünnepség lesz, így alighanem két év múlva a legnagyobb Disney bejelentésekre majd itt kerül sor.

A hírhez kapcsolódik egy másik bejelentés is, miszerint a Los Angeles-i Comic-Con lehet az idei év első olyan nagy közönségtalálkozója az Egyesült Államokban a járvány után, amit megtartanak. A Screen Rant arra hívta fel a figyelmet, hogy a szervezők a decemberi eseményre már készülnek, s a dolgok állása szerint meg fogják tartani az év utolsó hónapjában a képregénytalálkozót. Ez akár egy főpróba is lehet a jövő évi CinemaCon és a San Diego-i Comic-Con előtt.

Total
2
Shares
Previous Article

Új részletek a Scarlet Nexus világáról

Next Article
Az oroszlánkirály

A Holdfény rendezője, Barry Jenkins rendezi az élőszereplős Az oroszlánkirály folytatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!