Főoldal Filmek A DC Univerzum újraindítása miatt teljesen átdolgozzák a Flash – A Villám végét, és még a cameókat is lecserélik a filmben
Filmek

A DC Univerzum újraindítása miatt teljesen átdolgozzák a Flash – A Villám végét, és még a cameókat is lecserélik a filmben

A pletykák szerint újraforgatták a Flash - A Villám befejezését, és több vendégkarakter jelenetét is törölték.

606
The Flash

A DC Studios állítólag jelentős változtatásokat eszközölt a Flash – A Villám című filmen, köztük például megváltoztatták a film befejezését és néhány vendégszereplőt is töröltek a filmből, hiszen James Gunn és Peter Safran irányítása alatt a DC Univerzum teljes újraindításán dolgoznak.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A Flash – A Villám eredetileg azzal ért véget, hogy Barry Allen visszatért a saját idővonalára, amikor rádöbben az igazságra, hogy Michael Keaton Sötét Lovagja és Sasha Calle Supergirlje már részei a saját világának. Ez magyarázatot ad Batman visszatérésének mikéntjére a Batgirl, az Aquaman és az elveszett királyság, a Batman Beyond című filmekben, egy esetleges Crisis on Infinite Earths filmadaptációról szóló pletyákról már nem is beszélve.

A Warner Bros. nem mondta ki, de a korábbi pletykák és beszámolók alapján Ben Affleck távozása után Michael Keaton vette volna át a Sötét Lovag szerepét az univerzumban, de időközben gyökeres átalakuláson ment keresztül a DC Studios, így valószínűleg utoljára látjuk a karaktert nyáron. Grace Randolph nemrég azt állította, hogy Keaton, Calle és Henry Cavill jelenetét is törölték a filmből.

A döntést James Gunn és Peter Safran hozta meg, miután úgy döntöttek, hogy teljesen nulláról építik fel az új univerzumot. A társelnökök már megerősítették, hogy a Flash – A Villám című filmmel veszi kezdetét az új időszámítás, új korszak kezdődik a hősök számára. Mivel hivatalosan még nem árulták el, miről szól a film, maradnak a pletykák, de beszámolók szerint a főhős elsajátítja azt a képességet, amivel képes utazni a Multiverzumban. Így lehetséges például az, hogy visszamegy a múltba, és visszahozza a korábbi karaktereket is. De Ezra Miller magánéleti problémái miatt már arról pletykálnak, hogy a skarlátvörös szuperhős a múltban vagy egy másik idősíkon marad, ezzel pedig Flash szerepét újraoszthatják az elsődleges idősíkon. A stúdiótól hivatalosan nem erősítették meg ezeket, azonban a The Wrap munkatársa, Umberto Gonzalez igen. Ő a forrásaira hivatkozva biztosra állítja.

Keaton és Ben Affleck szerepét vélhetően az Aquaman folytatásából is kivágják, ahogy arról szintén sokat beszéltek már, hogy a pótforgatásra azért került (volna) sor, hogy felvegyék a két színész jeleneteit.

A Flash – A Villám 2023. június 16-án debütál a mozikban.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.