Főoldal Filmek A DC Studios Az Igazság Ligája minden színészét lecseréli az új DC Univerzumban
Filmek

A DC Studios Az Igazság Ligája minden színészét lecseréli az új DC Univerzumban

A mostani Aquaman és Wonder Woman is búcsúzik Superman és Batman után a DC Univerzum új fejezetében.

803
Az Igazság Ligája

Zack Snyder univerzumának végérvényesen is befellegzett. Korábbról tudjuk, hogy a Warner Bros. új irányt jelölt ki, amiben szeretnék teljesen maguk mögött tudni a korábbi érát, bár eddig nem volt egyértelmű, hogy mihez kezdenek Az Igazság Ligája szereplőivel. Egy új jelentés szerint a Warner Bros. mindenkit le fog váltani James Gunn és Peter Safran DC Univerzumában.

Eddig egymásnak ellentmondó hírek érkeztek arról, hogy kiket látunk a jövőben. Gal Gadot nyár elején – még a SAG-AFTRA sztrájkja előtt – úgy nyilatkozott, hogy készül a visszatérésre, és vele fogják megcsinálni a Wonder Woman 3. részét. Ezt később a DC Studios azzal cáfolta, hogy nincs tervben a film, és ezt erősíti a Variety új jelentése, amely megerősíti, hogy Gadot nem tér vissza Wonder Woman szerepében, és a következő szerepeket is újraosztják: Ezra Miller mint Flash, Henry Cavill mint Superman, Ben Affleck mint Batman és Jason Momoa mint Aquaman.

Ez nem jelenti azt, hogy a felsorolt színészek közül senkit sem fogunk látni a DCU-ban. Ugyanez a jelentés azt is meglebegtette, hogy Jason Momoa valóban esélyes lehet Lobo szerepére, amiről oly sokat cikkeztek már. Sőt, már a Superman: Legacy című filmben is feltűnhet Momoa ebben az új szerepben. Ha eddig nem lett volna egyértelmű, akkor ezzekkel az újraosztásokkal teljesen hátat fordítanak Zack Snyder univerzumában, és egy új éra veszi kezdetét Gunn és Safran irányítása alatt.

A DC Univerzum jövője

James Gunn és Peter Safran újságíróknak elmondta a DC Univerzumról, hogy a Warner Bros. Discovery kérésére többéves tervet dolgoztak ki, amiből az év elején megosztották az első projekteket. Az új univerzumban a mozifilmek mellett helyet kapnak majd tévésorozatok, animációs és videójátékos tartalmak is.

A Shazam! Az istenek haragja, a Flash: A Villám és a Kék Bogár a nagy bejelentések után kerültek a mozikba, ugyanakkor sokáig nem volt egyértelmű, hogy honnan is kell számolni az új univerzumot, és az újjáépítés mit jelent a karakterekre nézve. Az Aquaman és az Elveszett Királyság lesz a következő film, amit bemutatnak.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.