Főoldal BREAKING A DC Comics megtalálhatta a saját Kevin Feigejét: Dan Lin felel a filmekért és a tévésorozatokért
BREAKINGFilmek

A DC Comics megtalálhatta a saját Kevin Feigejét: Dan Lin felel a filmekért és a tévésorozatokért

A tárgyalások még folynak, de közel a megállapodás, hogy Dan Lin legyen a részleg vezetője.

289
DC Univerzum

A legfrissebb hírek szerint a Warner Bros. Discovery közel áll ahhoz, hogy megtalálja a DC Films új vezetőjét, mivel a producer és korábbi WB-vezető Dan Lin állítólag átveszi majd a stúdió filmes és televíziós részlege felett az irányítást, ő felel majd a jövőben a projektekért. A cég korábban már megfogalmazta, hogy a Marvel Studios mintájára szeretnének egy 10 éves ütemtervet kidolgozni.

Nemrég megtudtuk, hogy a stúdió egy “Kevin Feigehez hasonló” embert keres a DC márka “újraindításának” irányítására, a The Hollywood Reporter pedig arról számolt be, hogy Dan Lin lehet ez a személy. Lin a közelmúltban olyan élőszereplős produkciókért felelt, mint az Aladdin, A Lego kaland, vagy az Az 1-2. része. Amennyiben a producer megkapja a megbízást (a tárgyalások még folynak), Lin a filmes és a televíziós részlegeket is felügyelné, és közvetlenül Zaslavnak jelentene.

A portál szerint “a javasolt szervezeti felépítés megkerülne három különálló részlegvezetőt – a Warner Bros. Pictures vezetőit, Michael De Lucát és Pam Abdyt, az HBO/HBO Max vezetőjét, Casey Bloyst, valamint a Warner Bros. tévéelnökét, Channing Dungey-t -, és a DC irányítása egy ember kezébe kerülne”. Mint arról korábban beszámoltunk, a DC Films jelenlegi vezetője, Walter Hamada távozna a jelenlegi szerepéből.

Lin a lehető legnehezebb időszakban töltené be a Warner Bros. Discovery vezető pozícióját, miután a stúdió váratlanul törölte a Batgirl című filmet, a Batman: Caped Crusader animációs sorozat és számos más projektet elkaszáltak még; az HBO Max több vezetőjét elbocsátották, valamint David Zaslav vezérigazgató utasítására a Flash sztárja, Ezra Miller nyilvános bocsánatkérést fogalmazott meg, ami finoman szólva sem sikerült túl jól.

Nemrégiben megtudtuk, hogy “búcsúztató vetítéseket” tartottak a Batgirl-filmből, amit azonban elvetettek, és még arról is szó volt, hogy Zaslav egészen odáig ment, hogy fizikailag is megsemmisítette a felvételeket, hogy ezzel bizonyítsa az adóhivatalnak, hogy soha nem lesz bevétel a projektből.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?