x
Filmek

A Creed mellett spin-off készül a Rocky egy másik ikonikus karakteréről

A film főszereplője Viktor Drago lesz.

A Creed mellett spin-off készül a Rocky egy másik ikonikus karakteréről
  • Publishedjúlius 28, 2022

Az MGM beerősített, miután nagy sikert aratott a Creed. A The Wrap értesülései szerint ugyanis a stúdiónál bővíteni szeretnék a Rocky-franchiset, s a Michael B. Jordan rendezésében érkező Creed 3. része mellett egy másik karakter is spinoff részt kaphat a jövőben, aminek középpontjában Dolph Lundgren Ivan Dragója és fia, Florian Munteanu mint Viktor Drago áll. Már a forgatókönyvíró is megvan.

Dolph Lundgren Ivan Dragója eredetileg az 1985-ös Rocky IV-ben mutatkozott be a Rocky-franchise központi ellenfeleként. Lundgren visszatért korábbi szerepében a 2018-as Creed II részében, a filmben pedig Florian Munteanu alakította a fiát, Viktor Dragót.

Az új spin-off film részletei egyelőre hiányosak, de a forgatókönyvet Robert Lawton jegyzi, akinek a Becoming Rocky című különleges forgatókönyve 2021-ben Nicholl Felowship díjat nyert, amely az 1976-os eredeti Rocky készítéséről szól. Doplh Lundgren tavaly már tett rá utalást, hogy az MGM fontolgatja egy új Rocky spin-off elkészítését, amelynek középpontjában Ivan Drago állna.

A Creed III idén novemberben kerül a mozikba, Michael B. Jordan visszatér Adonis Creed szerepében, mellette pedig itt debütál a színész rendezőként. A film főszereplője Jonathan Majors lesz, aki múlt hétvégén megjelent a San Diego-i Comic-Con paneljén is, hogy népszerűsítse a Marvel Moziverzum új nagy gonoszát, a hódító Kangot, aki a The Multiverse Saga főgonosza lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.