Főoldal Előzetesek A Creed III. epikus utolsó előzetesében Michael B. Jordan és Jonathan Majors egy befejezetlen ügyet készül lezárni
Előzetesek

A Creed III. epikus utolsó előzetesében Michael B. Jordan és Jonathan Majors egy befejezetlen ügyet készül lezárni

Ez lesz Adonis Creed eddigi legdurvább menete.

45

Alig néhány nappal az 57. Super Bowl alatt közzétett tévészpot után bemutatták a Creed III. utolsó nagy előzetesét. A folytatásban Creed (Michael B. Jordan) visszatér a ringbe, hogy megküzdjön egykori legjobb barátjával, Dame-mal (Jonathan Majors), hogy elintézzen néhány befejezetlen ügyet.

Creed III-ban Michael B. Jordan és Jonathan Majors mellett Tessa Thompson mint Bianca Taylor, Phylicia Rashad mint Mary Anne Creed, Wood Harris mint Tony “Little Duke” Evers és Florian Munteanu mint Viktor Drago szerepel. Továbbá ismeretlen szerepekben lesz látható Selenis Leyva, Thaddeus J. Mixson, Spence Moore II, Mila Davis-Kent és Canelo Álvarez. Jordan nemcsak a főszerepet játssza, hanem rendezőként is most debütál, a színész Steven Caple Jr. és Ryan Coogler nyomdokaiba lép. A film forgatókönyvét Keenan Coogler és Zach Baylin írta.

Creed III mellett az MGM jelenleg egy Creed spin-off filmet is fejleszt, aminek középpontjában Viktor Drago, Ivan fia, az 1985-ös Rocky IV és Creed II ellenfele áll. A forgatókönyvet Robert Lawton írja, aki az első Rocky-film készítéséről lehet ismerős sokaknak.

A filmhez kiadott szinopszis alapján “miután uralta a bokszvilágot, Adonis Creed (Michael B. Jordan) karrierje és családi élete is virágzik. Amikor gyermekkori barátja, az egykori bokszcsoda, Damian (Jonathan Majors) hosszú börtönbüntetése után újra felbukkan, alig várja, hogy bebizonyítsa, megérdemli a lehetőséget a ringben. Az egykori barátok közötti összecsapás több, mint egyszerű bunyó. A leszámolás érdekében Adonisnak kockára kell tennie a jövőjét, hogy megküzdjön Damiannal – egy olyan harcossal, akinek nincs vesztenivalója”.

A franchise 2015-ig nyúlik vissza, akkor indították újra Ryan Coogler rendezővel a Rocky franchise-t, majd a sikert meglovagolva három évvel később érkezett a folytatás Steven Caple Jr. vezetésével. Jordant Carl Weathers Apollo Creed fiaként mutatták be a filmben, és Sylvester Stallone Rocky Balboa karaktere mentort játszott. Nagy sikert aratott a film az Egyesült Államokban, miközben Jordan népszerűsége az egekbe szökött. Ebben nagy része volt a Fekete Párduc-filmben betöltött Koncoló szerepe is, akit sokan az egyik legjobb Marvel Moziverzum gonosznak tartanak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...