Főoldal Előzetesek A Creed 3. előzetesében Michael B. Jordan és Jonathan Majors esnek egymásnak
Előzetesek

A Creed 3. előzetesében Michael B. Jordan és Jonathan Majors esnek egymásnak

Michael B. Jordan és Jonathan Majors egymásnak esnek a Creed III trailerében.

378

A Creed III első posztereit követően megkaptuk a beharangozott előzetest is. Az MGM és a United Artists Releasing egy hivatalos trailert dobott ki a készülő filmhez, főszerepben a két ellenfél, Michael B. Jordan és Jonathan Majors. Jordan ezúttal Adonis Creed szerepét alakítja, míg Majors a címszereplő Damian “Dame” Anderson, a címszereplő gyerekkori barátja szerepében csatlakozik a stábhoz.

A tegnapi plakátokon láthattuk először Jonathan Majors-t a film titokzatos új ellenfeleként, Damian Anderson szerepében, és a Creed III első trailerében pedig már Adonis Creed legújabb ellenfeleként száll ringbe. A teaser szerint Adonis (Michael B. Jordan) a sikereit lovagolja meg, de a múltja nagyban utoléri, amikor egy régi barátja (feltételezzük, hogy Adonisnak köze volt a letartóztatásához) 18 év rács mögött töltött idő után kiszabadul a börtönből, és ő lesz Creed következő kihívója.

A Creed-filmek sosem törekedtek arra, hogy újra feltalálják a kereket, de az első két rész nagyon erős volt az akció és dráma terén, a jelek szerint pedig a legújabb rész is legalább annyira ütős lesz.

A filmhez kiadott szinopszis alapján “miután uralta a bokszvilágot, Adonis Creed (Michael B. Jordan) karrierje és családi élete is virágzik. Amikor gyermekkori barátja és egykori bokszcsodája, Damian (Jonathan Majors) hosszú börtönbüntetése után újra felbukkan, alig várja, hogy bebizonyítsa, megérdemli a lehetőséget a ringben. Az egykori barátok közötti összecsapás több, mint egyszerű bunyó. A leszámolás érdekében Adonisnak kockára kell tennie a jövőjét, hogy megküzdjön Damiannal – egy olyan harcossal, akinek nincs vesztenivalója”.

A Creed III-ban Michael B. Jordan és Jonathan Majors mellett Tessa Thompson mint Bianca Taylor, Phylicia Rashad mint Mary Anne Creed, Wood Harris mint Tony “Little Duke” Evers és Florian Munteanu mint Viktor Drago szerepel. Továbbá ismeretlen szerepekben lesz látható Selenis Leyva, Thaddeus J. Mixson, Spence Moore II, Mila Davis-Kent és Canelo Álvarez. Jordan nemcsak a főszerepet játssza, hanem rendezőként is most debütál, a színész Steven Caple Jr. és Ryan Coogler nyomdokaiba lép. A film forgatókönyvét Keenan Coogler és Zach Baylin írta.

Creed III mellett az MGM jelenleg egy Creed spin-off filmet is fejleszt, aminek középpontjában Viktor Drago, Ivan fia, az 1985-ös Rocky IV és Creed II ellenfele áll. A forgatókönyvet Robert Lawton írja, aki az első Rocky-film készítéséről lehet ismerős sokaknak.

A franchise 2015-ig nyúlik vissza, akkor indították újra Ryan Coogler rendezővel a Rocky franchise-t, majd a sikert meglovagolva három évvel később érkezett a folytatás Steven Caple Jr. vezetésével. Jordant Carl Weathers Apollo Creed fiaként mutatták be a filmben, és Sylvester Stallone Rocky Balboa karaktere mentort játszott. Nagy sikert aratott a film az Egyesült Államokban, miközben Jordan népszerűsége az egekbe szökött, s ebben nagy szerepet játszott a Fekete Párduc-filmben betöltött Koncoló szerepének is, akit sokan az egyik legjobb Marvel Moziverzum gonosznak tartják.

A Creed III a jelenlegi tervek szerint 2023. március 3-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t...