Főoldal Filmek A Creed 3. első poszterén a két ellenfelet, Michael B. Jordan és Jonathan Majors karaktereit láthatjuk
Filmek

A Creed 3. első poszterén a két ellenfelet, Michael B. Jordan és Jonathan Majors karaktereit láthatjuk

Adonis Creed visszatért.

365
Creed
Forrás: MGM

Ma reggel Michael B. Jordan a közösségi oldalain mutatott be két plakátot a Creed III című folytatáshoz, ami a tervek szerint jövő tavasszal érkezik a mozikba. A várva várt film – a Rocky Balboa-univerzum első, Sylvester Stallone nélkül készült része – előzetesét is hamarosan bemutatják majd.

A Creed III első hivatalos plakátjai Michael B. Jordanre és Jonathan Majorsra helyezik a reflektorfényt. Michael B. Jordan a franchise főszereplőjét, Adonis Creedet és Jonathan Majors az újonc Anderson Dame-ot alakítja. Bár a film cselekményének részleteit egyelőre titokban tartják, várhatóan Dame lesz a film fő ellenfele. Emellett Michael B. Jordan itt debütál rendezőként, a színész Steven Caple Jr. és Ryan Coogler nyomdokaiba lép.

A Creed III-ban Michael B. Jordan és Jonathan Majors mellett Tessa Thompson mint Bianca Taylor, Phylicia Rashad mint Mary Anne Creed, Wood Harris mint Tony “Little Duke” Evers és Florian Munteanu mint Viktor Drago szerepel. Továbbá ismeretlen szerepekben lesz látható Selenis Leyva, Thaddeus J. Mixson, Spence Moore II, Mila Davis-Kent és Canelo Álvarez.

A Creed III mellett az MGM jelenleg egy Creed spin-off filmet is fejleszt, aminek középpontjában Viktor Drago, Ivan fia, az 1985-ös Rocky IV és Creed II ellenfele áll. A forgatókönyvet Robert Lawton írja, aki az első Rocky-film készítéséről lehet ismerős sokaknak.

A franchise 2015-ig nyúlik vissza, akkor indították újra Ryan Coogler rendezővel a Rocky franchise-t, majd a sikert meglovagolva három évvel később érkezett a folytatás Steven Caple Jr. vezetésével. Jordant Carl Weathers Apollo Creed fiaként mutatták be a filmben, és Sylvester Stallone Rocky Balboa karaktere mentort játszott. Nagy sikert aratott a film az Egyesült Államokban, miközben Jordan népszerűsége az egekbe szökött, s ebben nagy szerepet játszott a Fekete Párduc-filmben betöltött Koncoló szerepének is, akit sokan az egyik legjobb Marvel Moziverzum gonosznak tartják.

A Creed III a jelenlegi tervek szerint 2023. március 3-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t...