SkyShowtime

A Comcast és a ViacomCBS közös streaming szolgáltatást indít Európában, köztük Magyarországon

A két médiaóriás összefog, s elhozzák az egyik legnagyobb szolgáltatást Európába.

A ViacomCBS Ins. És a Comcast Corp. még a hét elején jelentette be, hogy egyesítik erőiket az európai piacon, és egy új, SkyShowtime nevű streaming szolgáltatást készülnek bevezetni az öreg kontinensen, és köztük a magyar háztartásokban is elérhető lesz. A tervek szerint több mint 90 millió háztartásban lesz elérhető a platform, és remények szerint olyan versenytársakkal harcol majd az előfizetőkért, mint a Netflix vagy a Disney+ (bár utóbbi csak 2022 második felében érkezik Magyarországra).

A SkyShowtime célja nem más, minthogy szolgáltatását 20 európai országra kiterjessze. Az összefogást a Comcast és a ViacomCBS részéről az indokolta, hogy külön-külön nem elég nagyok és ismertek a kontinensen, hogy egyedül saját streaming szolgáltatást indítsanak. Együtt kidolgoztak egy olyan struktúrát, ami mindkét fél számára kedvező és előnyös, a fő bázisuk pedig az Egyesült Királyságban székel majd, Londonban.

A platform céljával kapcsolatban Dana Strong, a Sky cégcsoport vezérigazgatója úgy fogalmazott:

Az új streaming szolgáltatásunk, a SkyShowtime az Egyesült Államok és Európa legjobbjait fogja ötvözni ikonikus márkákkal és világszínvonalú szórakoztató műsorokkal a fogyasztók milliói számára, több mint 20 új európai piacon. A Peacock Skyhoz való csatlakozás után ez a partnerség innovatív megközelítést kínál a nemzetközi gyors növekedéshez és a tartalmak révén bevételszerzésre egész Európában.

A SkyShowtime szolgáltatás olyan más népszerű csomagokat foglal magába, mint a Nickelodeon gyerekcsatornát, a Paramount Pictures alkotásait, a Paramount+ streamingszolgáltató eredeti alkotásait, a Sky Studios valamennyi műsorát és a Universal Pictures, illetve a Peacock több mint 10 000 órányi tartalmával indít jövőre az egyik legnagyobb streaming platform Európában. Pontos számokat nem árultak el az árral kapcsolatban, ahogy a fellelhető teljes tartalomkínálattal kapcsolatban sem hoztak nyilvánosságra semmi konkrétumot. Ahogy azt sem árulták el, hogy pontosan mikor tervezik piacra dobni a szolgáltatást.

Magyarországon kívül az új szolgáltatás a következő országokban lesz még elérhető jövő évtől: Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Dániában, Finnországban, Koszovóban, Montenegróban, Hollandiában, Észak-Macedóniában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és Svédországban.

Total
19
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

A Sony Pictures gyakorlatilag megerősítette a Pókember: Nincs hazaút forgatásáról kiszivárgott fotó valódiságát, amin Andrew Garfield és Tobey Maguire látható

Next Article
Anakin Skywalker

Az Obi-Wan Kenobi koncepciós tervei árulkodók lehetnek Hayden Christensen nagy visszatéréséről Darth Vader szerepében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!