Bosszúállók: Végtelen háború

A Bosszúállók: Végtelen háború törölt jelenetében Corvus Glaive egészen más külsőt kapott

Feltöltötték az Infinity Saga egyik törölt jelenetét, melyben Vízió és a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive összecsapását látjuk, de itt még nagyon más volt a gonosz karakter.

Feltöltötték az Infinity Saga egyik törölt jelenetét, melyben Vízió és a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive összecsapását látjuk, de itt még nagyon más volt a gonosz karakter.

A Marvel még tavaly novemberben jelentette meg az Infinity Saga névre keresztelt gyűjtői kiadást, ami a Marvel Moziverzum valamennyi eddig megjelent 23 alkotását tartalmazta sok más extra, kivágott és bakiparádé közepette. Sokan nem engedhetik meg maguknak ezt a kiadást, hiszen 549,99 amerikai dollárt kóstál az Infinity Saga, azonban egy rajongó kiragadott egy törölt jelenetet, s megosztotta azt a rajongókkal.

Az MCU Direct lett figyelmes egy videóra, amelyben Corvus Glaive és Vízió összecsapását látjuk, ám sokkal izgalmasabb, hogy ezen a képsoron a Fekete Rend vezetője mennyivel másabb megjelenést kapott. Paul Bettany karaktere, Vízió kapott hideget és meleget, azzal kritizálták a Marvelt, hogy kissé haszontalan szerepet kapott az android a filmben, azonban ahogy a lenti videóban látható, a korai tervek nemcsak küllemben, hanem narratívában is különbözött volna a moziban bemutatott változattól, hiszen itt könnyedén összeroppantja Thanos gyerekének szívét.

Nem derült ki, hogy miért változtatták meg a jelenetet, de lehetséges, hogy a Russo testvérek úgy ítélték meg a helyzetet, hogy korai lenne még véget vetni Corvus Glaive életének, meg kell várni a végső csatát.

Total
15
Shares
Previous Article
Indiana Jones 5.

Kathleen Kennedy megerősítette, hogy Harrison Forddal közösen készítik az Indiana Jones 5. részt

Next Article

Ilyen lesz a Dreams sztori módja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!