Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjátékot IMAX-ben lesz az igazi megnézni, sokkal nagyobb képet kapunk!

Pontosan 26%-kal nagyobb képet kapsz a Bosszúállók: Végjátékból, ha IMAX-ben nézed meg áprilisban.

Pontosan 26%-kal nagyobb képet kapsz a Bosszúállók: Végjátékból, ha IMAX-ben nézed meg áprilisban.

Az elmúlt években több IMAX-filmet is bemutattak már, de azt kevesen tudják, hogy ezek az alkotások csak részben készültek valódi IMAX-kamerákkal, hiszen erre alkalmas eszköz sokáig nem állt az operatőrök rendelkezésére. Alig gördült le a futószalagról az első IMAX/Arri 2D digitális kamera, a Disney lecsapott rá, s a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték már ezzel a kamerával készült, ami azt jelentette, hogy a valaha készült teljes egészében IMAX-kamerákkal rögzített filmek jogát a két Bosszúállók-film zsebelte be. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Végtelen háború bemutatója előtt az IMAX már kiadott egy összehasonlító videót, hogy mennyivel nagyobb képet kapunk, ha IMAX-moziban nézzük meg a Bosszúállók és Thanos összecsapását, és nincs ez máshogy a folytatás előtt sem. A szemmel látható különbséget a Bosszúállók: Végjáték előzetesén demonstrálták, ahol egy képkocka mérete akár 26%-kal is nagyobb lehet a hagyományos mozikban vetítettől.

A Marvel Moziverzum huszonegyedik részét jövő héten mutatják be a mozikban Brie Larson főszereplésében, amiben Carol Danvers-t, azaz Marvel Kapitányt játssza el a filmvásznon, hogy utána csatlakozzék a Bosszúállókhoz, s együtt vívják meg a harcot Thanos ellen. Az Őrült Titán vakarhatja a fejét, mert az előzetesekben látott és Samuel L. Jackson elszólásai után a Titán szülöttje méltó ellenfélre talál a folytatásban. A Marvel Kapitány bemutatója március 7-én, míg a Bosszúállók: Végjáték április 25-én lesz.

Total
3
Shares
Previous Article

Hétvégén bárki kipróbálhatja a The Division 2-őt, open beta végig!

Next Article
Hellboy

Megérkezett a Hellboy második előzetese, melyben főhősünk miszlikbe aprítja a pokol démonjait

Related Posts