Vasember

A Bosszúállók: Végjáték új tervrajzai elárulták, hogy a Végtelen Kesztyűt ki más használta volna még

Úgy tűnik, hogy még mindent nem mutattak meg nekünk a Bosszúállók: Végjáték tervezéséről.

Úgy tűnik, hogy még mindent nem mutattak meg nekünk a Bosszúállók: Végjáték tervezéséről.

A Bosszúállók: Végjáték fináléjában a Föld legnagyobb hősei csapnak össze újfent Thanos és az őrült Titán seregével, mely során mindkét fél megpróbálja megszerezni a Tony Stark Végtelen Kesztyűjét. Amely segítségével a Végtelen Kövek erejét felhasználva, egyszer és mindenkorra véget vessenek az öldöklő harcnak.

Bár a filmben Thanosnak sikerül megszerezni a Végtelen Kesztyűt és az univerzum elemi kristályait, az egyik pillanatban Vasember ellopja a Végtelen Köveket, amivel aztán elpusztítja Thanost seregével együtt. A korai terveken azonban egy olyan pillanat is szerepelt, amikor Karen Gillan karaktere, a 2014-ből érkezett Nebula is megpróbálja használni.

Stephen Schirle koncepcióművész osztott meg egy vázlatot arra, amikor Nebula nem pusztán elvitte volna apjának a Végtelen Kesztyűt, de még erejét is használta volna. Erről a pillanatról láthatunk most egy koncepciós tervet a végső csatában.

A fő idősíkról Nebula a múltban ragadt, miután a Bosszúállók visszatértek a múltból 2023-ba, ám Thanos rájött a tervre, ezért lányát, 2014-ből elküldte a jövőbe, hogy kaput nyisson serege előtt, és megállítsák a Bosszúállókat. Miközben dúl a csata Thanos és a Bosszúállók között, Nebula megpróbálja bizonyítani apjába vetett bizalmát, és a Végtelen Köveket a hősök megállítására használja.

Végül nem így alakult a grandiózus finálé, hiszen a 2014-ből érkezett Nebulával a fő idősíkból Nebula végzett, amiért az megpróbálta megölni Gamorát a csatában, aki viszont nem bírta végignézni apja harácsolását, ezért apja és testvére ellen fordult.

Total
12
Shares
Previous Article
Rian Johnson

Rian Johnson elárulta, hogy a filmekben nem kerülhet rosszfiúk kezébe az iPhone

Next Article
Kampókéz

Bemutatták az új Kampókéz első előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!