Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték új plakátja borzolja a kedélyeket

A tokiói metró aluljáróban jelent meg egy plakát a Bosszúállók: Végjáték főszereplőiről, ami lehet, hogy a kelleténél beszédesebbre sikerült.

A tokiói metró aluljáróban jelent meg egy plakát a Bosszúállók: Végjáték főszereplőiről, ami lehet, hogy a kelleténél beszédesebbre sikerült.

Egy éve másról sem lehet olvasni az interneten, mint a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjáról, a Bosszúállók: Végjátékról. Thanos megtizedelte az univerzumot a Bosszúállók: Végtelen háborúban, így most mindenki arra kíváncsi, hogy az eredeti hat Bosszúálló mire megy, hogyan fogják megállítani az Őrült Titánt, túlélik-e az újabb találkozást, vagy esetleg másodszor is elbuknak ellenlábasukkal vívott harcban. Az elmúlt egy hétben két új előzetest is kaptunk, rengeteg új jelenettel, de még így sok rengeteg a megválaszolatlan kérdés.

A Sindzsuku pályaudvar plakátját a filmhez megjelent poszterről mintázták, azonban ha jobban megnézzük, akkor a festményen eddig nem látott feliratokat olvashatunk. Balról jobbra haladva az első felirat azt jelenti, hogy „A valószínűsége annak, hogy megtalálod a lelki társad a Sindzsukuk pályaudvaron: 1 a 80 000-hez.” A második egy utalás Doctor Strange jóslatára, mikor a Titkos tanok mestere előreutazott a jövőbe, hogy lássa az alternatív jövők kimenetét, „A valószínűsége annak, hogy a Bosszúállók fordítani tudnak: 1 a 14 000 605-höz.” Ezekben nincs semmi szokatlan, a Disney marketingesei azokból a mondatokból táplálkoznak, amik elhangzottak a Végtelen háborúban. És most jön a legizgalmasabb rész, hiszen a Bosszúállók képe alatt megjelent felirat arról árulkodik, hogy

A Bosszúállóknak leáldozott. Egy új remény érdekében.

Lehet, hogy a jelenlegi Bosszúállóknak eljött a vég, és ideje új hősöket találni a Marvel Moziverzumban? Kevin Feige többször is utalást tett egy fiatalokból álló Bosszúálló csapatra, illetve az sem titok, hogy a következő években komoly változások jönnek a Marvel életébe, ami akár a jelenlegi karakterek búcsúját is jelentheti, hogy új karaktereket ismerünk meg Hollywood legnagyobb univerzumában. Marvel Kapitány időzítése sem véletlen volt, a stúdiónak komoly tervei vannak a női hősökkel, pletykák szerint tervezés alatt áll Ms Marvel önálló része is. De hogy miként alakul majd a Végjáték, arra április 25-én választ kapunk.

Még több a témában...

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat