A Bosszúállók: Végjáték új akciófigurái megerősítették Amerika kapitány időutazását

A Bosszúállók: Végjáték legújabb akciófigurái első sorban Sólyomszemről, Thanosról és Amerika kapitányról árulkodnak.

A Bosszúállók: Végjáték legújabb akciófigurái első sorban Sólyomszemről, Thanosról és Amerika kapitányról árulkodnak.

Miközben a Marvel Studios március 31-ig embargót hirdetett valamennyi Bosszúállók: Végjáték játékszerre, addig úgy tűnik, hogy egyesek nem tartják magukat az előírtakhoz, s már most elkezdték árusítani a különféle termékeket. Ugyanakkor még így is meglehetősen bizonytalanok vagyunk a történetet illetően, hiszen a stúdió minden tőle telhetőt megtesz, hogy titokban tartsa a cselekményt, nemrég még az is kiderült, hogy Russo testvérek olyan jeleneteket használtak az előzetesekben, amik végül nem fognak bekerülni a film végső vágásába. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az elmúlt időben több utalást is kaptunk arra, hogy az életben maradt hősök visszamennek az időben, hogy megfékezzék Thanost. A kvantumruhára a második előzetesben is kaptunk utalást, azonban Chris Evans karakterét mindvégig sisak nélkül ábrázolták. Most azonban a legújabb képeken már Amerika kapitány a 2012-es Bosszúállók-filmben viselt sisakban ábrázolták, s ez mi lenne, ha nem egy újabb utalás az időutazásra. Egy népszerű rajongói teória szerint Amerika kapitány feláldozza magát az univerzumért, ám Vasember és Hangya egy alternatív valóságból – legyen ez a múlt most – visszahozzák őt a jelenbe.

De Amerika kapitány mellett számos más karakter kapott új játékszert, köztük Ronin (Jeremy Renner), vagy Sólyomszem, Marvel Kapitány (Brie Larson), Thanos, Hulk (Mark Ruffalo), Thanos (Josh Brolin), akit ismét teljes páncélban látunk, valamint egy másik új jelmezes Amerika kapitányt is kaptunk, amit nagy valószínűséggel nem fogunk látni a filmben, csak a játék kedvéért készítettek el.

A Disney tegnap frissítette a film hivatalos szinopszisát, amiből ugyan nem kerültünk ezúttal sem közelebb a cselekményhez:

Súlyos események sorozatát indította el Thanos, amelyeknek köszönhetően az univerzum fele elpusztult, a Bosszúállók sorai pedig darabjaikra hullottak. Mindez arra készteti az életben maradt Bosszúállókat, hogy egy utolsó nagy harcba induljanak a Marvel Studios nagy fináléjában, a 22. filmjükben, a Bosszúállók: Végjátékban.

És ezzel egy időben a Marvel Studios kiadott egy új tévészpotot Amerika kapitány narrációjában:

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
25
Shares
Previous Article
Bad Boys

A Bad Boys for Life rosszfiúi kétkerekűre pattannak

Next Article
John Wick

Fegyverropogósra sikerült a John Wick: 3. felvonás – Parabellum legújabb előzetese

Related Posts