Főoldal Filmek A Bosszúállók 5. „több mint 60 karaktert” vonultat fel a „Marvel egyik legnagyobb produkciójában”
Filmek

A Bosszúállók 5. „több mint 60 karaktert” vonultat fel a „Marvel egyik legnagyobb produkciójában”

Minden korábbinál nagyobb lehet a Bosszúállók 5.

396
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Moziverzum közelgő filmje, a Bosszúállók 5. (korábban A Kang-dinasztia) az eddigi legepikusabb rész lehet a franchise-ban, egy új jelentés szerint ugyanis „több mint 60 MCU karakter térhet vissza” a filmben. A mostani hírrel egyidejűleg napvilágot látott egy másik hír is, miszerint a Deadpool & Rozsomák rendezője, Shawn Levy a legesélyesebb a projekt irányítására.

A Deadline jelentése szerint „források” tájékoztatták őket arról, hogy egy hatalmas szereplőgárda fog összeállni a multiverzum megmentéséért az eddigi „egyik legnagyobb Marvel-produkcióban.”

„A projekthez közel álló források szerint több mint 60 MCU karakter térhet vissza szerepében, beleértve mindenkit Mark Ruffalótól, Chris Hemsworth-től és Benedict Cumberbatch-től Tom Hiddlestonig, Simu Liu-ig és Karen Gillian-ig.”

A jelentés szerint olyan hősök, mint Doctor Strange, Bruce Banner/Hulk, Thor, Loki és mások várhatóan visszatérnek a cím nélküli Bosszúállók-filmben. A források arról is tájékoztatták a portált, hogy a filmben ezek a karakterek „egy együttes részeként” szerepelnek majd, nem pedig egy központi csoportként, mint az első két Bosszúállók-filmben.

„Az első négy filmben, amelyekben egy központi csoport volt, amelyet Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Hemsworth és Ruffalo alkottak, sok karakter ebben a filmben egyenlő bánásmódot kapna, így inkább egy együttes jellemezné őket, nem pedig egy maroknyi karakter vezetné a csapatot.”

A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték természetesen szintén nagy szereplőgárdát vonultatott fel, és az addigi állandó hatfős csapat mellett olyan új szereplőket is felvonultatott, mint például a Galaxis Őrzőit. A Végjáték epikus végső csatajelenete durván 40 karaktert vonultatott fel, de a következő film ezt is túlszárnyalni látszik. Nagy feladatnak ígérkezik, de könnyű lesz meghaladni ezt a számot, mivel a Bosszúállókhoz olyan karakterek csatlakoznak a jövőben, mint a Fantasztikus Négyes és az X-Menek.

A Bosszúállók 5., amely jelenleg 2026. május 1-jén kerül a mozikba, lezárja a Multiverzum-sagát, és annak folytatása, a Bosszúállók: Titkos háború az MCU hatodik fázisának vet véget 2027-ben. Kezdetben a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton volt a kinevezett rendezője a projektnek, de miután novemberben távozott, a stúdió jelenleg is keresei az utódját.

Bosszúállók: Végtelen háború
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...