Végtelen háború

A Bosszúállók 4. sokkal nagyobb figyelmet szentel Amerika kapitánynak és Fekete Özvegynek

A Végtelen háborúban nem kapott túl sok szerepet Steve Rogers és Fekete Özvegy, de a folytatásban ez változni fog.

A Végtelen háborúban nem kapott túl sok szerepet Steve Rogers és Fekete Özvegy, de a folytatásban ez változni fog.

Az egész 2008-ban vette kezdetét a Vasember első részével míg végül megérkeztünk a Bosszúállók: Végtelen háborúig, amire csaknem 10 éve kellett várnunk. Ki gondolta akkor, hogy 2018-ban a filmtörténet legnagyobb, legösszetettebb univerzumáról fogunk ennyit cikkezni, melyben Thor, Dr. Strange, Pókember, Vasember, Fekete Párduc, Amerika kapitány és még sorolhatnánk a neveket, akik vállvetve veszik fel a harcot az univerzum egyik legnagyobb ellenfelével, Thanos-szal.

Node, a Bosszúállók 3. a Marvel leghosszabb filmje lett, de még ez sem volt elég arra, hogy minden karakter kellő szerepet kapjon a filmben (67 hőst lehet összeszámolni), köztük Amerika kapitány és Fekete Özvegy is csak alig több mint egy-egy dialógust kaptak a vásznon. Christopher Markus a film egyik forgatókönyvírója a New York Times lapnak elárulta, hogy a két hős sokkal nagyobb szerepet fog kapni a folytatásban, mint amilyen volt a Végtelen háborúban:

Sohasem írunk úgy történetet, hogy ne tudnánk, hol végződik. Nekik [Amerika kapitány, Fekete Özvegy] sokkal nagyobb szerep jut majd a második filmben.

Azt már tudjuk, hogy mind Özvegy, mind a Kapitány túlélte Thanos tettét, így most nem csak a világ megmentése a tét, hanem az univerzum visszaállítása – már amennyiben van erre lehetőség. A gondolat, hogy nagyobb szerepet szánnak nekik felvet egy másik érdekes kérdést is, vajon a Végtelen háborúban látott két karakter kis afférja kiteljesedik-e a negyedik részben, vagy csak pillanatnyi összemelegedés volt az, amit láttunk az előzetesekben és a filmben? A Bosszúállók 4. bemutatója 2019. május 3-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Thanos Végtelen Kesztyű

Thanos [SPOILER] majdnem kimaradt a Végtelen háborúból

Next Article

Lesújtó számokat produkált a Solo: Egy Star Wars-történet az első hétvégén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!