Főoldal Játékok A Borderlands 3 háza táján továbbra sem hagy alább az őrület
Játékok

A Borderlands 3 háza táján továbbra sem hagy alább az őrület

Érkezik a Borderlands 3 második kampánykiegészítője.

199

Érkezik a Borderlands 3 második kampánykiegészítője.

A Gearbox a PAX East rendezvényen felfedte a Borderlands 3 saját kozmikus-romantikus vígjáték kiegészítőjét Guns Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock címen. Ha lemaradtatok volna róla, a bejelentését kísérő előzetest alább tekinthetitek meg.

A kiegészítő megjelenéséhez közeledve a fejlesztők most egy hosszabb videóban mutatják be Xylourgos fagyos bolygójának vidékeit és hátborzongató lényeit.

A dlc sztorijának keretében Sir Alistair Hammerlock és Wainwright Jakobs végre egybekelnek és szeretnék, hogy mi is csatlakozzunk az ünnepléshez a fagyos bolygón tartott lakodalmukon. A jeges puszták ugyan meg lettek tisztítva, de a helyi vadvilág legádázabb lényei és Cursehaven kísérteties városa – ahova a találkát megbeszéltétek – egy Vault Monster kolosszális teteme alatt rejtőzik.

Mintha a fagyos világ csípős időjárásával és kegyetlen lényeivel nem lenne így is elég barátságtalan a fogadtatás, egy tetemet istenítő okkultista csapat is eltökélten próbálja megakadályozni a frigyet. Nekünk a másvilági gonoszokat visszaverve kell lehetővé tennünk, hogy Wainwright és Hammerlock kimondhassák a boldogító igent. Szerencsére a galaxis legvagányabb esküvőtervezője is a segítségünkre lesz: Gaige, a szökevény Vault Hunter elválaszthatatlan robotbarátja, Deathrap oldalán.
Mit szóltok, elég őrülten hangzik? 2020. március 26-án belecsaphatunk minden platformon, melyen a Borderlands 3 elérhető.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...