x
BREAKING Előzetesek

A Black Adam előzetesében Dwayne Johnson végre megmutatta antihősét

Berobbant a Black Adam első nagy előzetese, és ahogy várható volt, ütős lett.

  • Publishedjúnius 8, 2022

Dwayne “The Rock” Johnson Black Adam szerepében csap össze a JSA csoporttal a DC Comics adaptációjának nagy szuperhősös blockbusterének új trailerében. Az elmúlt hónapokban megosztott képek, teaser klipek és poszterek alapján nem volt kétséges, hogy nagyon ütős lesz a film, amire a trailer csak ráerősített, hogy Johnson kőkemény ütéseivel a rajongók kedvenc antihősévé válik gyorsan.

A már említett JSA is bemutatkozik a mozivásznon: Aldis Hodge a hős Hawkman, Pierce Brosnan a nyájasan jóképű ezüst róka, Dr. Fate szerepében, Quintessa Swindell és Noah Centineo pedig az Igazság Társaságának ifjabb tagjait, Ciklont és Atom Smasher-t alakítja. A trailerben közelebbi képet kapunk arról is, amire a legutóbbi teaser trailer csak utalást tett, végre teljes pompájában láthatjuk Hodge által megformált Carter Hall alteregóját, azaz Hawkman-t, és még azt is közelebbről megnézhetjük, hogyan működik a JSA csapatként.

Sarah Shahi is szerepet kapott Adrianna Tomaz szerepében, aki a képregényekben Black Adam fő szerelme, és a nő, akit az Isis amulett természetfeletti erőkkel ruházza fel, ennek segítségével pedig képes lesz irányítani a természeti erőket. James Cusati-Moyer és Marwan Kenzari is feltűnik a videóban, egyelőre ismeretlen szerepekben, bár elképzelhető, hogy Cusati-Moyer Adrianna bátyját, Amont fogja alakítani, Kenzari pedig egy újabb ellenséget kapott, akivel Black Adam és a JSA szembeszállhat.

A Black Adam forgatókönyvét Adam Sztykiel, Rory Haines és Sohrab Noshirvani írta, a rendezője pedig Jaume-Collet Serra, aki már dolgozott együtt Johnsonnal a Dzsungeltúra című Disney-filmben. Amellett, hogy Johnson a címszereplő Black Adam szerepét játszotta, Walter Hamada, Eric McLeod és Scott Sheldon mellett a film executive producere is volt.

A rajongók arra számíthatnak, hogy Serra szuperhősfilmje sokkal erőszakosabb lesz, mint a családbarát Disney-klasszikus. Korábban a “szuperhősök Piszkos Harryjének” nevezte a filmet. Itt arra akart utalni, hogy a világnak több olyan emberre van szüksége, akik a fekete és a fehér közötti szürke zónában léteznek, és úgy tűnik, hogy Johnson karaktere pontosan ezt az űrt tölti be. Kíváncsian várjuk, hogy a Black Adam milyen szerepet játszik a DC Moziverzumában, és esetleg milyen kapcsolat lesz a közelgő Shazam folytatása között. Azt azonban nem szabad elfelednünk, hogy a DC perpillanat nem univerzumban gondolkozik, hogy a produkciói egyetlen összefüggő univerzumot alkossanak egymással.

A Black Adam idén ősszel, október 21-én jön ki a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.