Főoldal Filmek A Beverly Hills-i zsaru 4 rendezői elmondták, hogy hányadán állnak a film munkálataival
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru 4 rendezői elmondták, hogy hányadán állnak a film munkálataival

A Netflixre érkező film kapcsán a rendezők nyilatkoztak

481
Forrás: thatmomentin.com

Tavaly vált biztossá, hogy a régóta várt negyedik Beverly Hills-i zsaru-epizód a Netflixre érkezik majd, azóta viszont sok új információval nem gazdagodtunk. Most azonban a film rendezői, a többek között a legújabb Bad Boys-filmet is dirigáló Adil El Arbi és Bilall Fallah végre megosztottak velünk néhány részletet a készülő alkotással kapcsolatban. A két feltörekvő filmes a Digital Spynak a következőket nyilatkozta:

Továbbra is ez a film képezi számunkra a prioritást, és most szerencsére néhány üdítő fejleményről is be tudunk számolni. Úgy tűnik, hogy megtaláltuk a megfelelő forgatókönyvírót, aki igyekszik megírni a forgatókönyv első vázlatát. Abból pedig már ki tudunk indulni, látni fogjuk, hogy pontosan milyen irányba kellene elmennünk. Mindenesetre nagyon várjuk, hogy egy olyan ikonnal dolgozhassunk együtt, mint Eddie Murphy. Egészen biztosan fantasztikus lesz.

Beverly Hills-i zsaru

Az eredeti filmet egyébiránt Martin Brest rendezte Daniel Petrie Jr. szkriptjéből, az Eddie Murphy által alakított főhőst, Axel Foleyt pedig rendőrként ismertük meg, aki legjobb barátja eltűnésében nyomoz. A filmben az előbb említett Murphy mellett olyan sztárok tűntek fel, mint James Russo, Judge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher vagy Ronny Cox. Az alkotás az 1984-es év-anyagi szempontból-legsikeresebb produkciója lett, hiszen 234 millió dollárt hozott a stúdiónak, emellett pedig két kategóriában is jelölték Golden Globe-ra.

Ti várjátok Murphy újabb feltűnését a legendás szerepében?

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események