Főoldal Filmek A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley forgatási fotóin visszatért a főhős két jó barátja is
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley forgatási fotóin visszatért a főhős két jó barátja is

Axel Foley két jó barátja is visszatér a negyedik részre.

404
Beverly Hills-i zsaru

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley nem is lenne hű az első részekhez ezek a srácok nélkül. Sokáig bizonytalan volt a folytatás, majd a Netflix megvette a jogokat, és néhány hete már forog a franchise negyedik része. Korábban megtudtuk a hivatalos filmcímet, láttuk a visszatérő Eddie Murphyt, a legújabb forgatási fotók pedig két másik karakter visszatérését erősítette meg.

Szeptember elején mutattuk az első forgatási fotókat, rajtuk Eddie Murphy az ikonikus Detroit Lions amerikai-futballcsapat logójával ellátott dzsekit viselte. Az ActionNewz osztott meg újabb képeket a los angeles-i munkálatokról, ezek pedig megerősítették, hogy a rajongók másik két kedvence is ott lesz az új filmben. Mint látható, Billy Rosewood nyomozó (Judge Reinhold) és John Taggart őrmester (John Ashton) is csatlakozik régi cimborájához, Axel Foley-hoz egy újabb, biztosan akciódús (és remélhetőleg nagyon vicces) kalandban.

Míg Taggart és Rosewood az első rész a Beverly Hills-i zsaru 2. részében is szerepelt, addig Murphy mellett Reinhold az egyetlen színész, aki mindhárom filmben szerepelt. A korábbi forgatási felvételekből kiderült, hogy Paul Reiser (Stranger Things) is visszatér Jeffrey szerepébe.

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley cselekményének részletei még titkosak, de azt már tudjuk, hogy Murphy mellett Joseph Gordon-Levitt és Taylour Paige is mellékszereplő lesz. Ezt senki sem erősítette meg, de hol másutt játszódhatna a történet, mint a kaliforniai Beverly Hillsben. Az már más kérdés, hogy ezúttal milyen bűntény felkutatása miatt szeli át az államokat Foley.

A filmet rendezi Mark Molloy, a forgatókönyvön Will Beall dolgozik, Murphy pedig producerként is részt vesz a munkában Jerry Bruckheimer, Chad Oman és Melissa Reid (Jerry Bruckheimer Films) oldalán.

Az első Beverly Hills-i zsaru 1984-ben került a mozikba, és hatalmas siker volt. Ezt követte egy jól sikerült folytatás 1987-ben, majd 1994-ben a Beverly Hills-i zsaru 3. rész. A harmadik rész azonban kritikai és pénzügyileg is bukás volt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Vaják 3. évad
Sorozatok

A Netflix bejelentette, hogy az 5. évaddal véget ér a Vaják

Két évadon keresztül még folytatódik a Vaják története a Netflixen.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változatában lesz egy bizarr szexjelenet Ed Skrein és egy idegen között

6 órás rendezői változatot kap a Rebel Moon, és ebben bizarr szexjelenetet...