x
Close


Közelgő események

Filmek

A Batman rendezője találkozni fog James Gunn és Peter Safran vezetővel, hogy megvitassák a BatVerse átforgó tervét

Matt Reeves most készül bemutatni átforgó tervét a DC Studios új vezetőinek.

A Batman rendezője találkozni fog James Gunn és Peter Safran vezetővel, hogy megvitassák a BatVerse átforgó tervét
  • Publishedjanuár 13, 2023

Matt Reeves, a Batman rendezője elárulta, hogy találkozni fog a DC Studios társvezetőivel, James Gunnnal és Peter Safrannal, hogy megvitassák a BatVerse jövőjét. Reeves egy másik interjúban arról is beszámolt, hogy Mattson Tomlin társszerzővel sokat halad a folytatás forgatókönyvével, miközben megerősítette, hogy a BatVerse nem olvad bele az új DC Univerzumba.

Egy megbízható forrás nemrég azt állította, hogy a DC Studios új társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran arra készülnek, hogy az új DC Univerzumot és Reeves saját Batman-világát összevonják, és Robert Pattinsont kinevezik a DCU hivatalos Sötét Lovagjának, de Gunn gyorsan cáfolta a hírt.

Úgy tűnik tehát, hogy a BatVerse egyelőre különálló univerzum lesz – de lehet, hogy ez idővel megváltozik? Reeves a Collidernek elmondta, hogy találkozót szervez Gunn-nal és Safrannal, hogy megvitassák a franchise jövőjét.

Ők [Gunn és Safran] nagyszerűek voltak. […] Valójában a következő néhány hétben találkoznánk, mert beszélni akarnak velem az átfogó tervről, aztán pedig a BatVerse tervét akarják hallani. Most fogunk összejönni, hogy mindezt megbeszéljük.

Matt Reeves

Lehet, hogy ez a széleskörű terv magába foglalja az univerzumok összevonását? “Nézd, izgatottan várom, hogy mit fognak csinálni” – folytatta Reeves. “A BatVerse dolog, ahogy James és Peter is mondta, egyfajta önálló/saját téma, és hagynak minket dolgozni.”

Reeves az interjúban arról is beszélt, hogy mire számíthatnak a rajongók a Batman 2. részétől. Bár konkrét részleteket nem árult el, azt világossá tette, hogy a Pattinson által alakított Sötét Lovag marad a történet középpontjában, sőt, szeretnék kijavítani a korábbi filmek hibáit is.

Úgy gondolom és őszintén azt érzem, hogy Rob [Pattinson] különleges ebben a szerepben. Mindig is az volt a célom, hogy olyan nézőpontból közelítsem meg a történeteket, amely lehetővé teszi, hogy a karakter legyen a történet középpontja. Sokszor az történik, hogy miután megcsináltad az első részt, hirtelen más karakterek jönnek a képbe, átveszik a hatalmat és Batman háttérbe szorul karakterileg vagy érzelmileg.

Matt Reeves

Azt már tudjuk, hogy Colin Farrell Pingvinje az HBO Max sorozatának eseményei után visszatér az egyik főgonoszként, de Reeves szinte biztosan bemutat majd egy másik ellenfelet is. Azonban a rajongók valószínűleg örömmel hallják majd, hogy Batman továbbra is a főszerepben marad.

The Batman
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.