Főoldal Filmek A Batman rendezője találkozni fog James Gunn és Peter Safran vezetővel, hogy megvitassák a BatVerse átforgó tervét
Filmek

A Batman rendezője találkozni fog James Gunn és Peter Safran vezetővel, hogy megvitassák a BatVerse átforgó tervét

Matt Reeves most készül bemutatni átforgó tervét a DC Studios új vezetőinek.

158
Batman

Matt Reeves, a Batman rendezője elárulta, hogy találkozni fog a DC Studios társvezetőivel, James Gunnnal és Peter Safrannal, hogy megvitassák a BatVerse jövőjét. Reeves egy másik interjúban arról is beszámolt, hogy Mattson Tomlin társszerzővel sokat halad a folytatás forgatókönyvével, miközben megerősítette, hogy a BatVerse nem olvad bele az új DC Univerzumba.

Egy megbízható forrás nemrég azt állította, hogy a DC Studios új társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran arra készülnek, hogy az új DC Univerzumot és Reeves saját Batman-világát összevonják, és Robert Pattinsont kinevezik a DCU hivatalos Sötét Lovagjának, de Gunn gyorsan cáfolta a hírt.

Úgy tűnik tehát, hogy a BatVerse egyelőre különálló univerzum lesz – de lehet, hogy ez idővel megváltozik? Reeves a Collidernek elmondta, hogy találkozót szervez Gunn-nal és Safrannal, hogy megvitassák a franchise jövőjét.

Ők [Gunn és Safran] nagyszerűek voltak. […] Valójában a következő néhány hétben találkoznánk, mert beszélni akarnak velem az átfogó tervről, aztán pedig a BatVerse tervét akarják hallani. Most fogunk összejönni, hogy mindezt megbeszéljük.

Matt Reeves

Lehet, hogy ez a széleskörű terv magába foglalja az univerzumok összevonását? “Nézd, izgatottan várom, hogy mit fognak csinálni” – folytatta Reeves. “A BatVerse dolog, ahogy James és Peter is mondta, egyfajta önálló/saját téma, és hagynak minket dolgozni.”

Reeves az interjúban arról is beszélt, hogy mire számíthatnak a rajongók a Batman 2. részétől. Bár konkrét részleteket nem árult el, azt világossá tette, hogy a Pattinson által alakított Sötét Lovag marad a történet középpontjában, sőt, szeretnék kijavítani a korábbi filmek hibáit is.

Úgy gondolom és őszintén azt érzem, hogy Rob [Pattinson] különleges ebben a szerepben. Mindig is az volt a célom, hogy olyan nézőpontból közelítsem meg a történeteket, amely lehetővé teszi, hogy a karakter legyen a történet középpontja. Sokszor az történik, hogy miután megcsináltad az első részt, hirtelen más karakterek jönnek a képbe, átveszik a hatalmat és Batman háttérbe szorul karakterileg vagy érzelmileg.

Matt Reeves

Azt már tudjuk, hogy Colin Farrell Pingvinje az HBO Max sorozatának eseményei után visszatér az egyik főgonoszként, de Reeves szinte biztosan bemutat majd egy másik ellenfelet is. Azonban a rajongók valószínűleg örömmel hallják majd, hogy Batman továbbra is a főszerepben marad.

The Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...