Főoldal Előzetesek A Batman nemzetközi előzetese egy rakás új jelenetet hozott a filmből
Előzetesek

A Batman nemzetközi előzetese egy rakás új jelenetet hozott a filmből

Nem lehet elmondani, mennyire várjuk már a premiert.

477

Az idei DC FanDome rendezvényen debütáló Matt Reeves rendezőtől The Batman legújabb előzetese. Bár a várva várt DC Comics adaptáció tavaly már kapott egy teaser videót, de a nagy előzetesre csaknem egy évet kellett várni. Az októberben bemutatott trailerből a napokban befutott egy újabb változat, s hozott néhány új képkockát Robert Pattinson főszereplésével forgatott új Sötét lovagról.

Kétségtelen, hogy így néhány nappal a Pókember: Nincs hazaút premierje előtt mindenki a Marvel Studios és a Sony Pictures közös rendezésű filmjére kíváncsi, a Távol-Keleten figyelmet kapott az új Batman-film is. Nem csoda, hiszen az elmúlt évek egyik legjobban várt képregényfilmjéről beszélünk, és az előzetes után újabb képsorokat mutatnak a Japánban közzétett előzetesben.

Csalódni fognak azok, akik nagy előzetest remélnek a lenti videótól, ugyanis lényegében a múlt hónapban debütált trailer rövidített változatáról van szó csak, de akadnak benne eddig még soha nem látott új felvételek, valamint eddig nem hallott párbeszédeket is hallhatunk Bruce Wayne (Robert Pattinson) és a Rébusz (Paul Dano) között.

A pletykák, miszerint az Örökkévalók sztárja, Barry Keoghan valóban Joker szerepét játssza a filmben, nemrég felerősödtek, amikor a The Hollywood Reporter jelentette, hogy a Warner Bros. két különböző vágást tesztel a filmből, “az egyiket egy bizonyos színésszel, a másikat anélkül”. Az ír színészt név szerint nem említették, de ez érthető módon túlzásba vitte a találgatásokat.

Ebben a teaserben természetesen nem kapunk Jokerre utaló jeleket, de ha jobban megnézed a videót, akkor mégis úgy tűnik, hogy van egy felettébb érdekes kapcsolat Batman és Rébusz között.

The Batman cselekményét szigorúan őrzik, de azt már tudjuk, hogy a filmben Robert Pattinson Bruce Wayne fiatalabb verzióját kelti életre, vagyis a film a Sötét lovagjának második évét mutatja be. Reeves korábban megerősítette, hogy a filmben a hős jobban használja majd nyomozói képességeit, mint amit eddig a korábbi feldolgozásokban láttunk. Még nem jelentettek be semmit, de várhatóan a The Batman lesz egy új filmtrilógiának első állomása Pattinsonnal.

The Batman 2022. március 4-én kerül bemutatásra csak a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.