x
Close


Közelgő események

Filmek

A Batgirl új forgatási fotóit nézve tényleg vacak, olcsó jelmezeket kapott a címszereplő és Firefly

Elnézve ezeket a karakterjelmezeket, már értjük, miért kifogásoltak a Batgirl jelmezét például.

A Batgirl új forgatási fotóit nézve tényleg vacak, olcsó jelmezeket kapott a címszereplő és Firefly
  • Publishedjanuár 2, 2023

Tegnap a Batgirl sztárjáról megosztottak egy friss fotót, miközben a forgatásra készítik elő. Most újabb kulisszák mögötti fotók láttak napvilágot a törölt Batgirlről, és bár elsősorban Leslie Grace által megformált Barbara Gondonjáról kaptunk képeket, akad azért olyan kép is közöttük, amin Brendan Fraser gonosztevőjét csodálhatjuk meg teljes jelmezben.

A filmet már soha nem fogjuk látni, be kell érnünk ezekkel a kulisszák mögötti felvételekkel. Miután a Warner Bros. Discovery a Batgirl-filmet teljesen megsemmisítette, nyilvánvalóan nem áll szándékában a filmet kiadni, márcsak azért sem, mert adójóváírás miatt törölte az online és mozis bemutatót is. Sőt, egy “temetési vetítésnek” nevezett eseményen a film állítólag csúfosan leszerepelt, utána törölték a filmet, és még a rendezőktől is megvonták azonnal a hozzáférést a nyersanyagokhoz. Adil El Arbinak és Bilall Fallahnak megtiltották, hogy a továbbiakban hozzáférjenek a filmhez.

A stúdió nyilvánvalóan el akart kerülni egy újabb #ReleaseTheSnyderCut rajongói követelést. Zack Snyder állítólag ellopta Az Igazság Ligája vágását, s így folytatta a képernyőképek online közzétételét, hogy táplálja a mozgalmat. A Batgirl rendezői elismerték, hogy filmjük közel sem volt kész, a vizuális effektek nem készültek el hozzá és újraforgatásokra is szükség lett volna.

Visszatérve a fotókra, Grace karakterét már láttuk hivatalos képeken, most még jobban szemügyre vehetjük a karakter jelmezét, miközben Brendan Fraser Firefly karaktere mellett is fotózkodott Grace. A Doom Patrol sztárja játszotta volna a film főgonoszát. A színész korábban “tragikusnak” nevezte a Batgirl törlését, majd kifejezte azt is, hogy “ez nem kelt bizalmat a filmkészítők és a stúdió között”.

Korábban már beszámoltunk a Warner Bros. Discovery döntésének okáról, miszerint a filmet többek között azért nem fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón vagy a mozikban, mert alacsony volt a költségvetés, és ez a minőségen is megmutatkozott. A képeket látva nehéz ezzel a korábbi kijelentéssel vitatkozni, még a The CW csatornán bemutatott karakterek jelmezei is jobb minőségben készültek.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.