Főoldal Filmek A Batgirl új forgatási fotóit nézve tényleg vacak, olcsó jelmezeket kapott a címszereplő és Firefly
Filmek

A Batgirl új forgatási fotóit nézve tényleg vacak, olcsó jelmezeket kapott a címszereplő és Firefly

Elnézve ezeket a karakterjelmezeket, már értjük, miért kifogásoltak a Batgirl jelmezét például.

53
Batgirl

Tegnap a Batgirl sztárjáról megosztottak egy friss fotót, miközben a forgatásra készítik elő. Most újabb kulisszák mögötti fotók láttak napvilágot a törölt Batgirlről, és bár elsősorban Leslie Grace által megformált Barbara Gondonjáról kaptunk képeket, akad azért olyan kép is közöttük, amin Brendan Fraser gonosztevőjét csodálhatjuk meg teljes jelmezben.

A filmet már soha nem fogjuk látni, be kell érnünk ezekkel a kulisszák mögötti felvételekkel. Miután a Warner Bros. Discovery a Batgirl-filmet teljesen megsemmisítette, nyilvánvalóan nem áll szándékában a filmet kiadni, márcsak azért sem, mert adójóváírás miatt törölte az online és mozis bemutatót is. Sőt, egy “temetési vetítésnek” nevezett eseményen a film állítólag csúfosan leszerepelt, utána törölték a filmet, és még a rendezőktől is megvonták azonnal a hozzáférést a nyersanyagokhoz. Adil El Arbinak és Bilall Fallahnak megtiltották, hogy a továbbiakban hozzáférjenek a filmhez.

A stúdió nyilvánvalóan el akart kerülni egy újabb #ReleaseTheSnyderCut rajongói követelést. Zack Snyder állítólag ellopta Az Igazság Ligája vágását, s így folytatta a képernyőképek online közzétételét, hogy táplálja a mozgalmat. A Batgirl rendezői elismerték, hogy filmjük közel sem volt kész, a vizuális effektek nem készültek el hozzá és újraforgatásokra is szükség lett volna.

Visszatérve a fotókra, Grace karakterét már láttuk hivatalos képeken, most még jobban szemügyre vehetjük a karakter jelmezét, miközben Brendan Fraser Firefly karaktere mellett is fotózkodott Grace. A Doom Patrol sztárja játszotta volna a film főgonoszát. A színész korábban “tragikusnak” nevezte a Batgirl törlését, majd kifejezte azt is, hogy “ez nem kelt bizalmat a filmkészítők és a stúdió között”.

Korábban már beszámoltunk a Warner Bros. Discovery döntésének okáról, miszerint a filmet többek között azért nem fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón vagy a mozikban, mert alacsony volt a költségvetés, és ez a minőségen is megmutatkozott. A képeket látva nehéz ezzel a korábbi kijelentéssel vitatkozni, még a The CW csatornán bemutatott karakterek jelmezei is jobb minőségben készültek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...

Disney
Filmek

A Disney-mesék és filmek valóságos helyszíneinek TOP 30-as listája

Kiadták a TOP 30-as listát, amivel találkozhatták a Disney-mesékben és filmekben.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.