Wide Screen
Image default
Filmek

A 10 Marvel és DC gonosz, akik képesek legyőzni Thanost

Apokalipszis

Apokalipszis egy lila óriás antihős, aki egyszerre az X-Menek egyik legnagyobb ellenfele, s a Marvel Univerzum legerősebb karaktere. Apokalipszis egy zseni, aki folyamatosan hosszútávú terveket sző. A karakternek nem pusztán erős pszichés képessége van, de hihetetlen erővel is bír, miközben képes manipulálni körülötte a tömeget és az energiát. Gyógyító képessége pedig segít gyorsan regenerálódni a harcban. Thanoshoz hasonlóan neki is vannek úgynevezett „gyerekei”, akiket a Négy Lovasnak hívnak. A tagokat mindig különleges képességekkel ruházza fel.

Despero

Akárcsak Thanos, Despero is az univerzum élére kíván törni. Despero, a zsarnok vezérnek rengeteg különleges képessége van: a harmadik szemének köszönhetően képes irányítani az embereket, átvenni elméjük felett az irányítást. Nyers ereje sokkal nagyobb, mint Supermané, és még arra is képes, hogy molekula szerkezetét módosítsa, ezzel gyógyítsa magát vagy hogy erősebbé váljon.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

A The Batman a második évében jár majd, hogy Bruce Wayne szuperhős lett?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon