Főoldal Filmek Az A24 már javában dolgozik a Beszélj hozzám! folytatásán
Filmek

Az A24 már javában dolgozik a Beszélj hozzám! folytatásán

A Beszélj hozzám! sikere után a testvérpárral készül a folytatás.

237
Beszélj hozzám!

Az A24 ismételten az ikertestvéreket, Danny és Michael Philippou-t bízza meg, hogy elkészítsék a Beszélj hozzám! című horrorfilm folytatását, mivel a természetfeletti horrorfilm minden várakozást felülmúlt. A film amolyan ugródeszkaként szolgált a testvéreknek, akik korábban a YouTube-on készített akció-horror-vígjáték-videókat, mielőtt az A24 felkereste volna őket.

A Talk 2 Me című folytatás forgatókönyvét Danny Philippou és Bill Hinzman írja, a rendezői feladatokat pedig a már említett Danny és Michael Philippou fivérekre bízták. Az A24 a Sundance Filmfesztiválon kaparintotta meg a film terjesztési jogát, miután nagy sikert aratott. A stúdió ezután a San Diego-i Comic-Conon levetítette a filmet, hogy a nyitóhétvége előtt felpezsdítse az érdeklődést. A cselekmény egy baráti társaságot követ, akik felfedezik, hogyan lehet szellemeket idézni, ami mindaddig mókás és szórakoztató, amíg egyikük el nem szabadít egy szörnyű természetfeletti erőt. A filmben Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji és Miranda Otto játszanak.

A filmet július 28-án mutatták be a mozikban, és 10 millió dolláros debütálásával felülmúlta a várakozásokat; egyben az A24 stúdió eddigi második legnagyobb nyitóbevételét tette ki. A stúdió eddig legnagyobb bevétele a 2018-as Örökség című filmhez kötődik, ami 13,6M dollárral nyitott a kasszáknál. A bemutatója óta a Beszélj hozzám! 23,2 millió dollárt hozott az amerikai jegypénztáraknál, de nemzetközileg is jól tartja magát a nagyágyúk mellett.

A sikerhez kellettek a nagyszerű kritikák és remekül felépített marketing, hogy a Beszélj hozzám! megvesse lábát a mozikban, és ne szoruljon ki a Barbie és az Oppenheimer, valamint a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész mellett. A The Washington Post fogalmazta meg nagyszerűen, hogy min múlott a film sikere: “Semmi forradalmi nincs abban a premisszában, hogy naiv idióták próbálnak közelebb kerülni a halálhoz. De a horror és az emberi kapcsolat zseniális kombinációja az, ami a Beszélj hozzám című filmet, nos, olyanná teszi, amiről beszélni kell”.

talk to me review
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események