Főoldal Filmek Páros belépőket nyerhettek a Kivert kutyák premier előtti vetítésére
Filmek

Páros belépőket nyerhettek a Kivert kutyák premier előtti vetítésére

Premier előtt nézhetitek meg a Kivert kutyákat a mozikban.

329
Kivert kutyák

Azt mondják, a kutya az ember legjobb barátja, de mi van, ha az ember egy totális szemétláda? Ebben az esetben itt az ideje az édes bosszúnak, kutyakeményen. Amikor Reggie-t, a naiv, fáradhatatlanul optimista border terriert kidobja semmirekellő gazdája, Doug, az eb biztos abban, hogy szeretett gazdája szándékosan sosem hagyná őt magára. Ám miután összeismerkedik a Bogár nevű, gyorsbeszédű, mosdatlan szájú boston terrierrel, aki kóbor kutya, szereti a szabadságot, és abban hisz, hogy gazdája csak a lúzereknek van, Reggie végre rájön, hogy toxikus kapcsolatban volt, és elkezdi észrevenni, hogy Doug mekkora egy rohadék. Így aztán Reggie, Bogár, és Bogár cimborái – Maggie, az okos ausztrál juhász, akit a gazdája egy új kiskutya miatt mellőzött, és Vadász, egy ideges dán dog, akit kikészített idegileg, hogy terápiás segédállat volt – most együtt, bosszúra éhesen tervet kovácsolnak, és belevágnak egy nagyszabású kalandba, hogy segítsenek Reggie-nek hazatalálni… és megfizetni Dougnak, oly módon, hogy leharapják a legkedvesebb testrészét. (Segítek: nem a lábát.)

Az ismert és szeretett kutyás filmeket állítja a fejük tetejére ez a fergeteges, korhatáros, élőszereplős vígjáték, a szeretet bonyodalmairól, a barátság fontosságáról, és a díványhupákolás váratlan előnyeiről.
A filmet Dan Perrault (American Vandal) írta, és Josh Greenbaum (Barb és Star Vista Del Marba megy) rendezte.

A UIP-Duna Film jóvoltából páros belépőket nyerhettek a Kivert kutyák című film premier előtti vetítésére, amelyre 2023. augusztus 16-án, szerdán 19 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket augusztus 13-án 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

[formidable id=”30″]

Az eredeti változatban a főszereplők hangjai Will Ferrell (Az agyturkász a szomszédból, Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története), az Oscar-díjas Jamie Foxx (Ray, Pókember: Nincs hazaút) és Will Forte (MacGruber, Az utolsó ember a Földön). A filmet Dan Perrault (American Vandal) írta, és Josh Greenbaum (Barb és Star Vista Del Marba megy) rendezte.

Országos bemutató: 2023. augusztus 17.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Bajos csajok
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Bajos csajok premier előtti vetítésére

Az új lányt, Cady Heront befogadja a tápláléklánc tetején lévő elit csapat,...

Téli szünet
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Téli szünet premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Téli szünet című filmet a mozikban.

Lisa Frankenstein
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Lisa Frankenstein premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Lisa Frankenstein című filmet a mozikban.