x
Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn úgy gondolja, hogy A galaxis őrzői színészei követik őt a DC Univerzumhoz

A galaxis őrzői színészei követhetik rendezőjüket a DC-hez?

James Gunn úgy gondolja, hogy A galaxis őrzői színészei követik őt a DC Univerzumhoz
  • Publishedjanuár 19, 2023

Idén májusban utoljára térnek vissza a Galaxis Őrzői, legalábbis ebben a formációban egészen biztosan. Dave Bautista néhány napja már megerősítette, hogy karakterét utoljára látjuk A galaxis őrzői volume 3. című filmben, de Gamorától is elköszönhetünk. Lehet, hogy ez lesz az utolsó kalandjuk ebben a formában, de James Gunn szerint az Őrzők csapata akár a DC-nél is kiköthetnek.

A galaxis őrzői volume 3. lesz Gunn utolsó filmje a Marvel Studiosnál, mivel a direktor többéves szerződést írt alá a DC Studiosnál és egyszerre a két munka nem fér bele. Az Empire lapnak adott interjújában Gunn megosztott néhány gondolatot, hogy esetleg újra együtt dolgozhat majd A galaxis őrzői szereplőivel, de egy másik univerzumban.

Ez a stáb olyan, mintha a családom lenne. El sem tudom mondani, milyen közel áll hozzám Chris Pratt, Pom [Klementieff], Dave [Bautista], Zoe [Saldana] és Karen [Gillan]. De azt is tudom, hogy újra együtt fogok dolgozni mindezekkel az emberekkel, külön-külön is. Valószínűleg a másik munkám során.

James Gunn

Természetesen a “másik munkája” alatt nem másra utalt, mint hogy nemrég kinevezték a DC Studios társelnökévé Peter Safran oldalán. Gunn elmondása szerint perpillanat napi munkájának legtöbb idejét az Őrzők befejezése tölti ki és inkább csak részmunkaidős állást tölt egyelőre a DC-nél, majd ironikusan megjegyezte, hogy ez a részmunkaállás mindössze heti 40-60 órát tesz ki.

Gunn többször is dolgozott már együtt kedvenc színészeivel, legutóbb például a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag szereplői között találkozhattunk olyan színészekkel, akikkel a Marvelnél is dolgozott együtt. Az egyik kedvence Michael Rooker, aki Savant játszotta az említett DC-filmben, és a 2006-os Slither – Féltél már nevetve? óta minden filmben szerepet kapott, amit Gunn készített. Nathan Fillion szintén gyakori munkatárs, ő játszotta T.D.K.-t. Klementieff – aki Mantisként ismerhettünk meg az MCU-ban – egy rövid cameo erejéig táncosként szerepelt a bárban.

A galaxis őrzői ünnepi különkiadás
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.