Főoldal Filmek Egy pletyka szerint a Mennydörgők egyik szereplőjét kivették a játékból
Filmek

Egy pletyka szerint a Mennydörgők egyik szereplőjét kivették a játékból

Kezeljük erős pletykaként, de állítólag az egyik szereplőt törölték a forgatókönyvből.

505
Mennydörgők
Forrás: Marvel Studios

Sok mindenre nem tudunk támaszkodni az elhangzottakon kívül, mivel nagyon kevés információt osztattak meg a készülő produkcióról, de egy új pletyka bejárta az internetet ma hajnalban. A megjelent hír azt állítja, hogy Hannah John Kamen által megformált Szellem már nem kap szerepet a Marvel gonosztevőiből álló csapatában.

A Mennydörgők felállását szeptember elején a Disney D23 Expóján tették közzé egy koncepciós rajz kíséretében (ezt láthatjátok a lap tetején is), a csapatot Contessa Valentina Allegra de Fontaine vezeti, a felállásban pedig a következők kaptak helyet: Vörös Őr, Szellem, Yelena Belova, Tél Katonája, John Walker / U.S. Agent és Kiképző. Most viszont lehet, hogy egy fővel kevesebb tagból áll majd a csapat.

Egy megjelent pletyka szerint Hannah John-Kamen Szellemjét kihagyták a névsorból és nem szerepel a végleges forgatókönyvben. Szellem, azaz Ava Starr A Hangya és a Darázs című filmben debütált gonosztevőként a Marvel Moziverzumban. A film után soha többet nem említették a karaktert.

John-Kamen lenyűgöző alakítása ellenére Szellem nem vált a rajongók kedvencévé, így könnyen lehet, hogy a Marvel sem akar egy olyan karakterrel foglalkozni, akit kevésbé kedvelnek a nézők. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy ő volt az egyetlen a Mennydörgők csapatában, akinek valódi szuperképességei voltak (ha kihúzzuk azoknak a nevét, akikből szuperkatonákat csináltak szérummal). A pletykát a Marvel nem kommentálta, nem erősítették vagy cáfolták meg, ezért kezeljük fenntartásokkal a leírtakat.

A filmben Harrison Ford fogja helyettesíteni a néhai William Hurtot Thaddeus “Mennydörgő” Ross tábornok szerepében, akiről az a hír járja, hogy talán végre átváltozik majd Vörös Hulkká, ahogy a képregényekben. A rendező Jake Schreier, a forgatókönyvet Eric Pearson, a Fekete Özvegy írója jegyzi.

A Mennydörgők című film bemutatóját 2024. július 26-ára tűzték ki. A forgatás a tervek szerint idén júniusban kezdődik.

A Hangya és a Darázs
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.