Főoldal Filmek James Gunn cáfolta, hogy Superman ellenfele egy klón lesz
Filmek

James Gunn cáfolta, hogy Superman ellenfele egy klón lesz

Újabb pletykát cáfolt a Superman rendezője.

270
Superman: Legacy

James Gunn rendező és a DC Studios társ-vezérigazgatója újabb Superman-pletykát oszlatott el, ezúttal azt, hogy a közelgő rebootban Clark Kent klónváltozatát láthatjuk majd. A DC Univerzum első nagy produkcióját jelenleg Atlantában forgatják, amiről már kaptunk hivatalos fényképet is, de sok mindent nem árult el rendező eddig.

Az író és rendező a film hőseiről és gonosztevőiről beszélt a Threads közösségi platform egyik bejegyzésében, és tisztázta, hogy a Superman (korábban még Superman: Legacy címmel szerepelt a listán) felépítése sokkal egyszerűbb lesz, mint azt egyesek próbálták elhitetni másokkal. A filmmel kapcsolatban több pletyka is megjelent, ezeket rendszerint Gunn igyekezett gyorsan cáfolni. Ez történt most is, emlékeztette a rajongókat, hogy ne higgyenek el semmit, amit olvasnak a különféle felületeken, hacsak nem közvetlenül tőle származik az információ.

Post by @jamesgunn
View on Threads

“A Superman főszereplője, megdöbbentő módon, Superman. Superman főgonoszának főszereplője, megdöbbentő módon, Lex Luthor” – kezdte Gunn. “Nem tudom, honnan jönnek ezek a dolgok, esetleg valami másról van szó. Annyi elméletet szőnek minden nap, hogy nehéz kezelni, és minden alkalommal, amikor cáfolok valamit, s időt szentelek rá”.

A pletykát az úgynevezett CanWeGetSomeToast rajongói fiók osztotta meg néhány napja. Az oldal már korábban is szivárogtattak információkat a képregényfilmekről. Pár nappal korábban arról posztoltak a felületen, hogy a Superman című filmmel egy klón történetszálat fognak bemutatni, amelyben az Acélember Ultramannal kerül szemtől szembe.

Gunn Superman című filmjében Superman történetét meséli el, amint a kansasi Smallville-ben élő Clark Kent kryptoni örökségét és emberi neveltetését igyekszik összeegyeztetni. Ő az igazság, az igazságosság és az amerikai út megtestesítője, akit az emberi jóság vezérel egy olyan világban, amely a jóságot régimódinak tartja.

Superman 2025. július 11-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.