Főoldal Filmek A Resident Evil színésznője a bérgyilkos Kitana szerepében mutatkozik be a Mortal Kombat folytatásában
Filmek

A Resident Evil színésznője a bérgyilkos Kitana szerepében mutatkozik be a Mortal Kombat folytatásában

A játékosok egyik kedvenc karaktere is feltűnik a Mortal Kombat 2. részében.

425
Mortal Kombat Kitana

A Mortal Kombat egyik eredeti karaktere is feltűnik a New Line Cinema készülő folytatásában. A csalódást keltő 2021-es Mortal Kombat után jön a folytatás, amiben bemutatkozik Kitana is, aki a sorozat második részében debütált, és a legújabb hírek szerint a Resident Evil és a Sabrina hátborzongató kalandjai színésznője fogja életre kelteni.

Bár a Mortal Kombat legutóbbi rebootja nem aratott hatalmas győzelmet a kasszáknál, de arányaiban mégis jól szerepelt, különösen jól teljesített, ha figyelembe vesszük, hogy a pandémia kellős közepén mutatták be, amikor a mozik még nem nyitottak vissza, ráadásul egyszerre mutatták be a mozikban és az HBO Maxen. A streamingszolgáltató egyik legnézettebb filmjéről beszélünk abból a nehéz időszakból, szóval minden azt indokolta, hogy elkészüljön belőle a folytatás. Todd Garner producer nemrég a Twitteren megerősítette, hogy a forgatás a jövő hónapban kezdődik Ausztráliában.

A cím nélküli Mortal Kombat 2. részéhez a The Hollywood Reporter értesülése szerint Adeline Rudolph csatlakozott a bérgyilkos Kitana szerepében. Kitana az 1993-as Mortal Kombat II-ben debütált, s mivel a játékosok egyik kedvence lett, minden későbbi részben visszatért a bérgyilkos.

Rudolph a Sabrina hátborzongató kalandjai egyik furcsa nővérének szerepét alakította, majd szerepelt a Riverdale és a Netflix gyártású Resident Evil című sorozatokban. Legközelebb a filmvásznon láthatjuk, ugyanis ő alakítja a női főszereplőt a Millennium Hellboy: The Crooked Man című filmjében.

Rudolph mellett a várva várt folytatásban Tati Gabrielle és Karl Urban is szerepel, előbbit Jade szerepében, utóbbi pedig Johnny Cage-et kelti életre. Simon McQuoid rendező, aki a 2021-es Mortal Kombat rebootot irányította, visszatér a rendezői székbe, Jeremy Slater pedig a forgatókönyvön dolgozik. James Wan, Michael Clear, Todd Garner, McQuoid és E. Bennett Walsh lesznek a producerek.

A Mortal Kombat 2 még nem rendelkezik megjelenési dátummal.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Véget ért a Mortal Kombat 2. forgatása

Fotókkal és videókkal árasztották el a netet a Mortal Kombat 2. forgatási...

Mortal Kombat
Filmek

A Mortal Kombat 2. forgatásán megjelent a nagy gonosz varázsló is

A franchise legnagyobb gonosza is szerepet kap a Mortal Kombat folytatásában?