Főoldal Sorozatok A Loki 2. évadában kiderül, hogy Jonathan Majors megtarthatja-e a Kang, a Hódító szerepét
Sorozatok

A Loki 2. évadában kiderül, hogy Jonathan Majors megtarthatja-e a Kang, a Hódító szerepét

A Loki tiszta vizet önt a pohárba, választ kapunk majd, hogy Jonathan Majors sorsára.

394
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Ha hihetünk egy új pletykának, a Marvel Studios arra készül, hogy megoldja Kang, a Hódító színésze körül kialakult problémát a Disney+ készülő sorozatában. Jonathan Majors ellen márciusban emeltek vádat egy családon belüli bántalmazási ügyben, azóta pedig a színész PR ügynöksége és több produkció is kihátrált, azonban a Disney eddig nem adott ki közleményt az ügyben.

Jonathan Majors először a Loki című sorozatban alakította a gonoszt, hogy aztán főellenséggé léptessék elő A Hangya és a Darázs: Kvantumániában, illetve ő legyen a The Multiverse Saga szupergonosza. Nem sokkal a film bemutatása után a színész egy állítólagos családon belüli bántalmazási ügy kellős közepén találta magát, ami miatt júniusban bíróság elé kell állnia. A meghallgatásra múlt héten került sor, néhány hét múlva folytatódik.

A dolgok nem állnak jól, különösen azután, hogy az ártatlanságát bizonyítani hivatott szövegeket bemutatták, és azt remélték ezektől, hogy majd felmentik a vádlottat, Majors még nagyobb bajban találta magát, és online érzelmi bántalmazás vádjával is megvádolták a színészt.

Nagy nyomás nehezedik most a Marvel Studios vállára, hogy helyes döntést hozzanak az ügyben. Több pletykát is olvashattunk már, hogy Kang, a Hódító szerepét valaki másra osztják a folytatásban, amire minden lehetőségük megvan, hiszen beléptünk a Multiverzumba. A dolgok állása szerint a stúdió kivár, és előbb megvárják, hogyan alakulnak a dolgok Majors számára a bíróságon. Optimizmusra nincs ok, a dolgok Majors ellen szólnak, és a hírek szerint a stúdió is felkészült a legrosszabbra. Hivatalos bejelentésre nem számíthatunk a következő hetekben, a Marvel úgy döntött inkább, hogy várjuk meg a Loki 2. évadot, amiben választ kapunk majd Majors sorsára is.

Egy Twitteren megjelent pletyka szerint a stúdió nem fogja átírni a The Multiverse Saga történetét Majors ügye miatt, és a következmények nem lesznek hatással az érkező két Bosszúállók-filmre, a Bosszúállók: A Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háború cselekményére sem. Majors szerepe viszont a Marvel Moziverzumban tisztázódni fog, ahogy véget ér a Disney+ sorozata ősszel.

Mivel a sorozat bemutatója október 6-ára tolódott, bőven marad ideje a Marvelnek kigondolni a dolgot, és ha úgy van, akkor újraforgatni néhány jelenetet, amivel leváltják Majorst Kang szerepében. A legkönnyebben járható út az lenne, ha újraosztanák a szerepet, de a Marvel Studios ritkán választja ezt az utat.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...