Főoldal Sorozatok A nyár utolsó napján jöhet az Ahsoka első epizódja
Sorozatok

A nyár utolsó napján jöhet az Ahsoka első epizódja

Tegnap óta bejárta a világhálót, hogy mikor érkezhet az Ahsoka.

297
Ahsoka

A múlt hónapban megrendezésre került londoni Star Wars Celebration során jelentették be, hogy Ahsoka valamikor augusztusban debütál a Disney+-on, de pontos dátumot nem közölt a Lucasfilm. Hivatalosan most sem erősítették meg, hogy mikorra várhatjuk Ahsoka Tano kalandját, de elkezdtek utalalgatni egy adott dátumra.

Az Ahsoka első trailere a múlt hónapban debütált a Star Wars Celebrationön, amiből kiderült, hogy a következő élőszereplős Star Wars-sorozat idén augusztusban kerül a Disney+-ra. A panel után voltak olyan találgatások, hogy a sorozat augusztus 16-án debütálhat – a Star Wars: A klónok háborúja című animációs rajzfilm 15. évfordulója alkalmából -, de úgy tűnik, hogy inkább augusztus végi dátumot választottak. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor csak augusztus 31-én térhetünk vissza a messzi-messzi galaxisba.

Bár a sorozatban Star Wars Lázadók több élőszereplős karaktere is debütál, Dave Filoni nemrég világossá tette, hogy a címadó egykori Jedi marad a középpontban.

“Ahsoka egy történet folytatása. Egyértelműen egy cél lebegett a fejemben, szemben a kis egyéni kalandokkal” – mondta a Vanity Fairnek. “Ezt szeretném, ha a karakter ezt tenné, és szerintem a rajongók is ezt akarják most. Annyira jó a kapcsolatuk vele. Csak mostanában kezdtem el megérteni, hogy azok a gyerekek, akik a Klónok háborúját nézték, már sokkal idősebbek – nagyon izgatottak mindazokért a dolgokért, amiken felnőttek, ahogy az várható volt.”

Az Ahsoka a Birodalom bukása után játszódik, és az egykori Jedi lovagot, Ahsoka Tano kalandját ismerhetjük meg, aki a sebezhető galaxisra leselkedő fenyegetés után nyomoz, miközben régi barátját szeretné megtalálni.

A sorozatban a címszerepet Rosario Dawson játssza, Natasha Liu Bordizzo lesz Sabine Wren, Hera Syndulla szerepében Mary Elizabeth Winstead, Diana Lee Inosanto mint Morgan Elsbeth, Ivanna Sakhno mint Shin Hati, Ray Stevenson mint Baylan Skoll, Huyang szerepében David Tennant, Thrawn főadmirálist Lars Mikkelsen, Ezra Bridger szerepében pedig Eman Esfandi lesz látható.

Az Ahoska írója Dave Filoni executive producer, Favreau, Kennedy, Wilson és Beck executive producerek mellett. Gilchrist társ-végrehajtó producer. A sorozat rendezői Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel és Rick Famuyiwa.

Ahsoka Tano
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.