Főoldal Filmek Tom Cruise már látta a Flash – A Villámot, és annyira odáig volt érte, hogy utána azonnal telefonálni akart
Filmek

Tom Cruise már látta a Flash – A Villámot, és annyira odáig volt érte, hogy utána azonnal telefonálni akart

A Mission: Impossible sztárja teljesen odáig van a Flash - A Villámért.

427
Flash - A Villám

Indítsuk a hétvégét egy egészen meglepő hírrel, hogy a Flash – A Villám című filmnek máris van egy nagyon híres rajongója az akció megasztár Tom Cruise személyében. A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy a filmsztár állítólag otthonában megnézhette a filmet, és annyira meggyőzte őt, hogy az első dolga az volt, hogy felhívja Andy Muschietti rendezőt.

Mindazok alapján, amit a tesztvetítésekről és a bennfentesektől hallottunk, a Warner Bros. Discovery-nek egy győztes filmmel van dolga, és a Flash – A Villám valóban annyira jó lett, ahogy arról már sokan beszámoltak. A portál értesülései szerint a Mission: Impossible és a Top Gun: Maverick sztárja látta a filmet, és annyira lenyűgözte, hogy hidegvérrel felhívta Andy Muschietti rendezőt, hogy áradozzon róla.

Hogy ez hogyan jött össze? Úgy tűnik, Cruise-nak volt egy találkozója a Warner Bros Discovery vezérigazgatójával, David Zaslavval, és amikor az igazgató megemlítette, hogy milyen nagyszerű szuperhősfilmet sikerült összehozni, a színész arra kérte, hogy a premier előtt megnézhesse. Zaslav beleegyezett, és a film egy kópiáját a WBD egyik alkalmazottján keresztül eljuttatták Tom házához, aki a helyszínen megvárta, amíg a színész megnézni, mielőtt visszavitte volna a stúdiónak.

Cruise-nak annyira tetszett, amit látott, hogy állítólag felhívta Muschiettit, hogy elmondja neki őszinte véleményét, és állítólag arról áradozott, hogy a Flash “minden, amit egy filmtől elvársz”, és “ez az a fajta film, amire most szükségünk van”.

Christina Hodson forgatókönyvét Andy Muschietti filmesítette meg. Bár hivatalos szinopszist még nem kaptunk a filmhez, de a Flash többnyire a Flashpoint képregénysorozatot adaptálja, a pletykák szerint meghatározó lesz a DC Univerzum jövőjére nézve, akárcsak a képregényekben. Geoff Johns író és Andy Kuber által jegyzett Flashpoint gyökeresen megváltoztatta a DC Comics univerzumot, és így született meg a The New 52 képregényszám. A filmben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatérnek Batman szerepében, valamint itt mutatkozik be Sasha Calle mint Supergirl.

Flash – A Villám bemutatójára június 15-én kerül sor.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.