Főoldal Filmek James Gunn megkeresése ellenére Ben Affleck nemet mondott a DC Studios tervére, és nem fog semmit megfilmesíteni
Filmek

James Gunn megkeresése ellenére Ben Affleck nemet mondott a DC Studios tervére, és nem fog semmit megfilmesíteni

Korábban még arról híreztek, hogy Ben Affleck lehet a DC Univerzum egyik filmjének a rendezője.

387
Az Igazság Ligája

Annak ellenére, hogy James Gunn korábban azt mondta, hogy Ben Afflecket szemelték ki egy közelgő DCU-film rendezőjének, a színész határozottan kijelentette, hogy nem szeretne a DC Studios új vezetőjével dolgozni, tekintettel arra, hogy milyen irányba haladnak.

Amikor a DC Studios bemutatta az új DCU “Chapter 1: Gods and Monsters” ütemtervét, James Gunn társ-vezérigazgató megerősítette, hogy bár Batman új szereposztást kap, a stúdió szívesen dolgozna Az Igazság Ligája sztárjával, Ben Affleckkel a kamera mögött. A The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag rendezője odáig ment, hogy “[Affleck] nagyon szeretne a csapatunk része lenni, amely megpróbálja összehozni a dolgokat. És az egyik projektünket nagyon szeretné megfilmesíteni, és már nagyon várjuk, hogy lehetőséget kapjon Affleck”. Egy későbbi tweetben Gunn megerősítette, hogy találkozott a színésszel, és már csak “meg kell találnia a megfelelő projektet”.

Megszólalt a másik oldal is. Affleck nemrég leült a The Hollywood Reporterrel egy hoszabb beszélgetésre az új filmjéről, az Airről, és megkérdezték tőle, hogy szeretne-e a DC számára filmet rendezni.

Nem rendeznék semmit a [James] Gunn-féle DC-nek. Egyáltalán nem. Semmi bajom James Gunn-nal. Kedves srác, biztos, hogy remek munkát fog végezni. Csak nem akarnék részt venni ebben és úgy rendezni, ahogy ők csinálják. Egyszerűen nem érdekel.

Ben Affleck

Affleck az interjúban vagy csak a rajongókat akarja félrevezetni, vagy a Gunn által említett találkozó nagyon rosszul sikerült. Egyszer jelentkezett rendezőnek, amiben a főszereplőt is ő játszotta volna, de egészségügyi gondok miatt lemondott mindkét megbízásról. Abban a filmben Deathstroke játszotta volna a főgonoszt.

Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.