Főoldal Filmek James Gunn egy Superman-film forgatókönyvén dolgozik, de Henry Cavill nélkül, egy fiatalabb színésznek adják a szerepet
FilmekBREAKING

James Gunn egy Superman-film forgatókönyvén dolgozik, de Henry Cavill nélkül, egy fiatalabb színésznek adják a szerepet

Superman visszatér, de nem Henry Cavill fogja játszani az Acélembert.

407
Superman

A DC Univerzum első igazán nagy bombahíre, miszerint James Gunn bejelentette az új DC Univerzum első projektjét, és ez bizony Superman. Ő írja majd film forgatókönyvét, de Henry Cavill nem fog visszatérni az Acélember szerepében. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki lehet Cavill utódja vagy Gunn az írás mellett a rendezést is elvállalja-e.

Bejelentésében azt is megerősíti Gunn, hogy a szerepet 2013 óta megtestesítő Henry Cavill nem fog visszatérni Supermanként, és egy fiatalabb színészt keresnek majd a karakter életre keltésére – bár megjegyzi, hogy már találkoztak Cavill-lel arról, hogy egyeztessenek egy másik szerepről, akit eljátszhat a színész a jövőben. A helyzet kísértetiesen hasonlít Jason Momoa szerepére, akiről szintén azt beszélik, elköszön Aquaman szerepétől, s Lobo lesz.

A forgatókönyv még nagyon kezdetleges, de a The Hollywood Reporter értesülései szerint a film egy fiatal Clark Kentet mutat be, aki riporteri karrierjét megkezdi a Daily Planetnél – ez nem egy eredettörténet lesz. Ez azt jelenti, hogy a film elsősorban Metropolisban fog játszódni, nem pedig Smallville-ben, és láthatjuk majd találkozni a főhőst többek között olyan ikonikus DC-karakterekkel, mint leendő felesége, Lois Lane.

Gunn közösségi oldalán osztott meg részleteket az első projektről, a következő írta: “Peter és én készen állunk a DC-tervvel, és nem is örülhetnénk jobban neki; az új év elején izgalmas információkat tudunk majd megosztani az első projektjeinkről. A tervek között szerepel többek között a Superman. A kezdeti fázisban a történetünk Superman életének egy korábbi szakaszára fog koncentrálni, így a karaktert nem Henry Cavill fogja alakítani. De most volt egy nagyszerű találkozónk Henryvel, nagy rajongók vagyunk, és számos izgalmas lehetőségről beszélgettünk, hogy a jövőben együtt dolgozhassunk.”

A Black Adam stáblista alatti jelenete körül kisebb zűrzavar alakult kis, de bennfentesek tisztázták a közelmúltban, hogy Cavill nagy nyilvánosságot kapott bejelentése Superman visszatéréséről nem a színész elvetemült döntése volt, hanem a stúdió kidolgozott tervében tényleg szerepelt, de ez még Walter Hamada irányítása alatt történt. Azelőtt döntötték el, hogy felbérelték volna Gunnt és Peter Safrant a DC Studios vezetésére. A társ-vezetők döntöttek úgy, hogy itt az ideje teljesen lezárni a múltat, és a DC Univerzum egy új korszakát jelentsék be.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.