Főoldal Filmek A DC Studios új vezetői valószínűleg törölték a Wonder Woman 3. részt, és Aquaman jövője is veszélybe került
Filmek

A DC Studios új vezetői valószínűleg törölték a Wonder Woman 3. részt, és Aquaman jövője is veszélybe került

A tervükben nem szerepel a Wonder Woman 3. része, és Aquamannek is búcsút inthetünk.

387
Wonder Woman 1984

Miközben a DC Studios frissen kinevezett vezetői, James Gunn és Peter Safran közel egy hónapja dolgozik a DC Univerzum jövőjén, egy filmről lassan biztosan kijelenthetjük, hogy az új irányítás alatt már nem fog elkészülni. Tegnap este jött a hír, hogy a bejelentett Wonder Woman 3. több mint valószínű, hogy készül el, és ez még semmi.

A The Hollywood Reporter szerint Gunn és Safran a közelmúltban “mélyen a tervezésbe” merült, hogy alaposan kidolgozzák a DC Univerzum következő 10 évét, és az alaptervük már megvan, amit szeretnének a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójának is bemutatni. Amennyiben David Zaslav jóváhagyja nekik a tervet, akkor új időszámítás kezdődik a DC Comics filmes, sorozatos és animációs részlegén. De nem mindenki fog örülni ennek, ugyanis az egyik film, ami nem szerepel a tervekben, az a Wonder Woman 3.

Bennfentesek szerint Patty Jenkins rendezővel és Gal Gadot főszereplésével bejelentett harmadik részt “jelenlegi formájában halottnak nyilvánították”. A The Hollywood Reporter forrásai szerint Jenkins nemrég bemutatta a Geoff Johns-szal közösen írt tervezetet a harmadik részhez. Gunn, Safran és a Warner Bros. Pictures társ-vezérigazgatói, Michael De Luca és Pamela Abdy azonban közölték Jenkinsszel, hogy ez a film nem illik bele a DC Studios új tervébe.

Jenkins eddig két Wonder Woman-filmet rendezett, egy eredettörténetet feldolgozó szólófilmet 2017-ben és a Wonder Woman 1984 folytatását 2020-ban, mindkettőben Gal Gadot játssza Wonder Womant. Emellett Gadot szerepelt több másik filmben is Zack Snyder irányítása alatt, köztük a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája című filmekben. Arról egyelőre nincs hír, hogy mi lesz a franchise jövője, és hogy egy esetleges rebootnál Gadot marad-e a szerepben.

De a Wonder Woman 3. “törlése” csak az egyik rossz hír. A jelentés szerint a DC új terve az lehet, hogy teljesen lezárja a Snyderverse-t – ahogy arról a Warner Bros. vezetői már beszéltek korábban – és Henry Cavill főszereplésével készülő Az acélember 2. rész munkálatait is leállítják, valamint véget vet a Jason Momoa főszereplésével készült Aquaman-filmeknek. Mindkét karakter a közelgő Flash-filmben fog cameózni.

Cavill bejelentése, hogy visszatér Superman szerepében, nem volt elhamarkodott, hiszen komoly tervek voltak egy folytatásra, sőt, felmerült Az Igazság Ligája egy újabb része, amelyben a Synderverse szereplői játszották volna a főszerepeket. Gunn és Safran tervei azonban teljesen máshogy alakultak, és az eddig megismert karakterek nélkül képzelik el a jövőt. Ez még nem jelenti azt, hogy Wonder Woman, Superman és Aquaman nem kap szerepet a jövőben, de valószínűleg más színészek játsszák majd a karaktereket.

A jelentésekből úgy tűnik, hogy Gunn és Safran tiszta lappal szeretné újjáépíteni a DC Univerzumot, és bár a Snyderverse továbbra is beszédtéma marad a DC-nél, egyfelől mert a rajongók nyomást gyakorolnak a stúdióra, ugyanakkor a vezetők egyértelműen kijelentették, szeretnének teljes egészében eltávolodni a korábbi univerzumtól. Ezt igazolja a mostani jelentés is, hogy még a megismert karaktereknek is búcsút inthetünk, hogy ne legyen átfedés a múlt és az új éra között.

Wonder Woman 1984
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.