Főoldal Filmek James Gunn és Peter Safran 8-10 éves tervet dolgozik ki a DC filmes, tévésorozatos és animációs produkcióihoz
Filmek

James Gunn és Peter Safran 8-10 éves tervet dolgozik ki a DC filmes, tévésorozatos és animációs produkcióihoz

A DC Studios vezetői már a jövőről egyeztettek több szakemberrel.

400
James Gunn

A DC Studios társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran már két hete munkába állt, és azóta pedig keményen dolgozik a DC Univerzum jövőjén. A Warner Bros. Discovery korábban már megfogalmazta, hogy szeretne egy átfogó tervet, aminek mentén elindulhatnak a DC Comics adaptációi. A frissen kinevezett vezetők pedig már ezen ügyködnek, hogy jobbá tegyék az univerzumot.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Gunn egy vállalati megbeszélésen elmondta, hogy ő és Safran “az iparág legjobb gondolkodóival” ültünk össze, hogy egy évtizedes tervet dolgozzanak ki a Batman, Superman és más DC-karakterekkel a főszerepben ebben a szórakoztatóiparban. A legtöbb kritikát az elmúlt években éppen azért kapta a DC, hogy úgy próbálták lemásolni a Marvel Moziverzumot, hogy nem volt víziójuk, csak egymás után készítették a filmet.

A lehetőség, hogy a DC-t olyan nagyszerűvé tegyük, amilyenné csak lehet, és amilyennek lennie kell, ez az oka annak, hogy ezt a munkát elválltam, mert tudom, hogy Peter és én képesek vagyunk erre.

Az elmúlt néhány napot az iparág legjobb gondolkodóiból, legjobb íróiból álló csoporttal töltöttük, és elkezdtük felvázolni azt a nyolc-tízéves tervet, hogy hogyan fog kinézni a filmszínházakban, a tévében, az animációban, mindenhol, ahol ezek a karakterek szerepelnek.

James Gunn

A páros tényleg nem tétlenkedett sokat, ahogy munkába állt november 1-jén, már csoportokkal találkozott, hogy közösen összerakják a jövőt. Gunn korábban azt mondta, hogy “az új DCU” felépítésére fog koncentrálni, ahelyett, hogy olyan törölt vagy korábbi projekteket nézne, mint A holnap legendái vagy az első Az öngyilkos osztag rendezői vágására. Ugyanakkor azt is kijelentette, hogy figyelni fognak a rajongóikra. Egyelőre arra sem számíthatunk, hogy megosztják majd a terveket is.

Az Aquamant alakító Jason Momoa szerint egy álom vált valóra azzal, hogy Gunn és Safran irányítása alatt dolgozhat, míg a Supermant alakító Henry Cavill azt mondta, alig várja, hogy leüljön és “hosszú, hosszú beszélgetéseket folytasson [Gunnnal]”.

James Gunn
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.