Főoldal Filmek Dwayne Johnson állítása szerint teljesen elkötelezett a Black Adam és a DC-univerzum iránt
Filmek

Dwayne Johnson állítása szerint teljesen elkötelezett a Black Adam és a DC-univerzum iránt

Nagy jövő előtt áll Black Adam.

413
Black Adam

A szakmabeliek már április végén a Las Vegas-i CinemaCon rendezvény látták a Black Adam első nagy előzetesét, de a rajongóknak egészen tegnapig várniuk kellett erre az alkalomra. Még mielőtt online feltöltötték volna a videót, Dwayne Johnson egy eseményen személyesen mutatta be az előzetest, ahol többet között karaktere és a DC-univerzum iránti elkötelezettségéről is beszélt.

Dwayne Johnson már évtizedek óta elkötelezett Black Adam szerepe iránt, szerdán pedig végre felkerült az internetre a film első trailere. Mint minden szuperhős- vagy szupergonoszfilm esetében, a stúdió mindig abban reménykedik, hogy egy új franchise-t indíthat útjára. Nem titok, hogy a Warner Bros. erre törekszik most napjaink egyik legnagyobb sztárjával.

A ComicBook.com szerepéről kérdezte Dwayne Johnsont, hogy meddig tudja elképzelni magát a szerepben, amire az 50 éves sztár a következőt felelte:

100%-ban elkötelezett vagyok nemcsak Black Adam mellett, hanem a Black Adam-univerzum, a DC-univerzum kiterjesztése mellett is. Optimista vagyok. Szóval nekem és mindannyiunknak itt a színpadon, minden univerzum a fejünkben létezik. Én és mindannyian nagyon keményen fogunk dolgozni azon, hogy tiszteljük a mitológiát, de azt is megadjuk a rajongóknak, amit akarnak. Hallom a rajongókat, mindannyian halljuk, és követem mindazt, amit ők mondanak. Ez nem megy el mellettem, nem megy el ezek mellett a srácok mellett [Hiram Garcia producer, Beau Flynn producer, Jaume Collet-Serra rendező]. Ez a kezdete, remélhetőleg, drukkolok, egy nagyon hosszú történetmesélési út előtt állunk, hogy a Black Adam berobbanjon, és aztán kiterjessze ezt az univerzumot.

Dwayne Johnson

A filmet Jaume Collet-Serra rendezte Adam Sztykiel és Rory Haines, valamint Sohrab Noshirvani forgatókönyve alapján, a főszerepekben Dwayne Johnson, Aldis Hodge, Noah Centineo, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell, Bodhi Sabongui és Pierce Brosnan látható.

A Black Adam 2022. október 21-én kerül bemutatásra a mozikban.

Black Adam
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.